2777
2789
عنوان

میخوام برای کنکورم گوشیم رو بفروشم:)

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 42 پست
باتریش خراب میشه اونوقت دیگه بدرد حتی فروختن هم نمیخوره:")

خوب بفروش پس همی الان .و شروع کن 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی ببین اراده مهم تره 

من گوشبمو گاهی قفل میزنم دیگ نمیتونم استفاده کنم ولی همون فرصتو مشغول ی چیز دیگ میشم 

خلاصه ک بحث اراده و تلاشه گوشی رو میتونی دست نزنی واقعا

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
واو عالیه 👍✨ من قبل ماه رمضون هشت ساعت میانگین می‌خوابیدم اما الان افتضاااحح😂⁦🤦🏻‍♀️⁩

ان شاء الله این روش رو پیش بری حل میشه

من واقعااااا خوابالو بودم

اینو که کردم واقعا نتیجه گرفتم

خوش به حالتون:)

بعدش انقد فرصت گوشی بازی هست که نگو فکر کردب توی گوشی چی هست که ممکنه از دست بدی؟بچسب به اینده ات،

من رشته ای که میخواستم قبول شدم الانم عاشقشم فکر اینکه نمی اوردم دیوونم می‌کنه 

کاربری سال ۹۶
بعدش انقد فرصت گوشی بازی هست که نگو فکر کردب توی گوشی چی هست که ممکنه از دست بدی؟بچسب به اینده ات، ...

منم عاشقشم ولی امشب بغضی شدم واقعا :))))))))

سعنی میشه منم یه روزی بگم اون شب هم گذشت و من به آرزوم رسیدم؟:)

منم عاشقشم ولی امشب بغضی شدم واقعا :)))))))) سعنی میشه منم یه روزی بگم اون شب هم گذشت و من به آرزوم ...

فقط تلاش کن مدیون خودت نمونی،یعنی حسرت نکشی بعدش نهایت نشدم بگی من همه تلاشم کردم نشد دیگه

کاربری سال ۹۶
عمو خودت دوسش دارییی؟ اون رنگا چیه اخه بنفش و آبی و نمیدونم همین چیزایی ک کشف کزدی ولی عمو خیلی زرنگ ...

من دیگ فیزیک نمیخونم عمو😂😂ولی فرمول جذابی اختراع کردم

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...

همونطور که خوابت و تنظیم کردی از همون روش گوشی رو هم بزارید کنار کم کم روزی ۲۰ دقیقه ۳۰ دقیقه از استفاده از گوشی کم کن برنامه های گوشیت و پیام رسان ها رو اگر واقعا به درد نمی خوره و برای درست مانع میشن رو حذف کن . از همین الان شروع کن برای امتحانات نهایی و کنکور هم بخون چون واقعا پشیمون میشی بعدا که چرا الان نخوندم و یک سال موندم پشت کنکور حتما حتما برای نهایی بخون و یه تایپک هست  معجزه من در کنکور ،سرچ کن تاپیک یکی از اعضای نی نی سایت هست که فکر کنم از  اواخر اسفند ماه شروع کرده بود و موفق شده بود