2777
2789
برقیه

آخه قیمتش خیلی گرونه یه تومنه

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
نه دییجی کالا دیدم

اهان 

خب حضوری برو لوازم پزشکی ها 

مدل هاشونو ببین 

از خود فروشنده بپرس ببین چه مدل بهتره 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان  خب حضوری برو لوازم پزشکی ها  مدل هاشونو ببین  از خود فروشنده بپرس ببین چه مد ...

ممنون چشم عزیزم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
آره من ۲۰۰ تومن خریدمش. اما اگر بچه ت آلرژی داره و گرفتگی بینی لازمه برات یه کم هزینه کن یه چیز بگ ...

آره درست میگی گلم الان عکس برات میفرستم تو دییجی کالا دیدم خیلی قشنگه ولی فک نکنم جواب بده فانتزیه و شارژی بیشتر قیافه داره فک کنم

آره من ۲۰۰ تومن خریدمش. اما اگر بچه ت آلرژی داره و گرفتگی بینی لازمه برات یه کم هزینه کن یه چیز بگ ...

آره درست میگی گلم الان عکس برات میفرستم تو دییجی کالا دیدم خیلی قشنگه ولی فک نکنم جواب بده فانتزیه و ...

به نظر من برو داروخانه بگیر با توجه به مساحت اتاق فرزندت.

اینی که من دارم حتی تو اتاق خواب روشن کنم، شعله های گاز رو نارنجی میکنه، یعنی رطوبت رو کل خونه پخش میکنه.

ظاهرش هم قشنگه.

چراغ خواب هم دارا.

به نظر من برو داروخانه بگیر با توجه به مساحت اتاق فرزندت. اینی که من دارم حتی تو اتاق خواب روشن کنم ...

مرسی گلم

ازین فانتزیاست؟ شارژی

نه اونا خیلی ضعیفن برا پوست صورت میگیرن فک کنم،به درد مریضی نمی خورن

اینی که من میزارم حدودا چهارلیتری آب میگیره تا صبح یسره کار میکنه

البته یکو نیمی هم هست حدودا یه تومن قیمتشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
نه اونا خیلی ضعیفن برا پوست صورت میگیرن فک کنم،به درد مریضی نمی خورن اینی که من میزارم حدودا چها ...

اگر میتونی عکسشو بفرست

اگر میتونی عکسشو بفرست

عزیزم گفتم که از دوستم قرض میگیرم

الان دستم نیست 

سفید رنگه مثه یه مکعب مستطیله

تو نت پیدا نکردم عکسشو که برات بفرستم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
عزیزم گفتم که از دوستم قرض میگیرم الان دستم نیست  سفید رنگه مثه یه مکعب مستطیله تو نت پیدا ن ...

ممنونم عزیزم🧡