2777
2789
عنوان

بچه ها مسکن ملی بیچارمون کرد😟کیا ثبت نام کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26462 بازدید | 264 پست
خدا لعنتشون کنه این چ مسکن ملی هس سمت ما قراره خام تحویل بدن داخلیش کلا با خودتون ولی هزینه ش با و ...

دقیقا با وام یک وخورده ای درمیاد تازه خامش کم کم هم باید ۲۰۰ توش خرج کنیم

دوستان ما پارسال ثبت نام کردیم ولی مدارک رو ببریم دیر متوجه شدیم تو سایت زده به علت مراجعه نکردن برا ...

من خونه قولنامه ای به ناممه شوهرم میتونه ثبت نام کنه تا حالا از وام بانک مسکن استفاده نکرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خونه قولنامه ای به ناممه شوهرم میتونه ثبت نام کنه تا حالا از وام بانک مسکن استفاده نکرده

برای ما اینطوری بود اون موقع که از ۱۵ سال قبل نباید سند میخورده الان فکر کنم شده ۵ سال قبل بازم میتونید تو سایت مطالعه کنید و از راه و شهرسازی شهرتون بپرسید

میگفت حالا شما که خوبید اونایی که تو پروژه های دیگن تا ۲۰ تا باید واریز کنن😒مثلا میخواست دلداری بده ...

ببخشیدحالاشماکه انتخاب واخدکردین  رتبتون چندبوده وکی تحویل میدن وقابل سکونت

خدایاسپاس گذارم  
نه سرپرست خانواده نباید چیزی بنامش باشه تو چند سال اخیر

ما خونه داریم ولی به نام منه اما این خونه رو همسرم به نام من زده وامش به نام همسرم بوده ۸ ماهه به نام منه

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲