2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه سئوالت رو واضح تر بگی ؟

همون 😂

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
کم نمیشه ولی حداقل باید توکارتت ۵۰ تومنی باشه که اگه زیاد شد ازاون پول  کم کنن مثلا من مادرم‌یک ...

والله ما این ماه چند جا پرسیدیم میگن باید دوبرابر اون مقدار خرید کنید 

نصفشو نقد بدید نصفش هم کالا برگ حساب میشه

مثلا 220 خرج کنم دیگه پول نمیدم؟

گفتن نفری ۲۳۰ تو کارت باشه ۲۲۰ دولت داده جمعا میشه ۴۵۰

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
والله ما این ماه چند جا پرسیدیم میگن باید دوبرابر اون مقدار خرید کنید  نصفشو نقد بدید نصفش هم ...

اصلاااااا اینجوری نیست ازفروشگاهی معتبر بخرید اونجوری بود که دیگه نیازی نبود اسمش دولتی باشه که

لایک نکنید                      
گفتن نفری ۲۳۰ تو کارت باشه ۲۲۰ دولت داده جمعا میشه ۴۵۰

اره دقیقا ب ما هم همینو گفتن اندازه پول کالابرگ آزمون پول هم گرفتن .گفتن نصف باید شما بدی نصف از کالابرگ کم میشه 

نمی‌دونم سرمون کلاه رفت یا واقعا قانونه