2777
2789

مثلا الان یه نوزاد داعشی رو ببری اروپا و تو محیط خیلی خوب و پاک بزرگش کنی و با افکار انسانیت به دور از تعصب و خشم رشدش بدی، بازم ممکنه شرور بشه در آینده؟ 

من میگم ژنتیک فقط یکم دخیله، بخش اصلی تو شکل گیری انسان، محیط و ضمیر ناخوداگاه اونه 🗿👍🏿

دوس دارم نظرتونو بدونم 🚶‍♀️

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

*شکل گیری شخصیت انسان* این کلمش جاموند   

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

تو هورمون ها دخیله 

و هورمون ها مربوط به احساسات هستن و احساسات هم تو شخصیت سازی دخیل هستن

ولی خب تاثیرش شاید ۲۰ ۳۰ درصد باشه 

بعضی ها میگن به روح پدر و مادر هم ربط داره چون انرژی و منتقل میشه 

دوران بارداری هم خیلی دخیله 

محیط هم بیشتر 

دیکه خلاصه همه چیز دخیلن

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

مثالی که برای ژنتیک زدی خیلی با عقل جور درنمیاد چون داعشی بودن ربطی به ژن نداره

مثلا میگن افرادی که منطقه کوهستانی زندگی میکنن ادم های  خون سردتری ان نسبت به کسایی که محل زندگی گرمی دارن

یا  اثر محیط بر روی ژنتیک نسبت به قد و ویژگی های ظاهری

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
2810