2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگه بچم پسره 😞💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 32 پست
و اگ دختر بشه چ ضدحالی میخوره. شوهر منم پسر خ دوست داشت از وقتی فهمید من علاقم به دختر برای بچه اول ...

همین که شعورش میرسه به ظاهر هم شده شادت کنه خیلیههههه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این موضوع سرسری نگذرید بجای تاپیک زدن برید باهاش منطقی صحبت کنید شاید الان بگید ولش کن ولی بعداً ...

این اقا کلا مشکل داره😐

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
شاید واقعا حسش درست باشه شما چرا ناراحتی؟ منم دقیقا حس میکردم پسره و درست بود شوهرم همش میگفت ته ...

خب اگه دختر باشه چی 

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

میخواد همه بیان باهاش همدردی کنن و پسرو بکوبن. الان مثلا میگفت دختر میخواد همه میگفتن وای الهیییییی ...

دقیقاااا کلا استارتر ها وقتی تاپیک میزنن فقط باید پشت اونا باشی و ازشون حمایت بشه غیر اون به هیچکس دیگه نباید حق داد جز خودشون.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
دقیقاااا کلا استارتر ها وقتی تاپیک میزنن فقط باید پشت اونا باشی و ازشون حمایت بشه غیر اون به هیچکس د ...

من نمیگم پسر بده ولی اینکه همش میگه پسرم پسرم درصورتی که هنوز نمیدونیم پسره یا دختر اذیتم میکنه 

اینی که شما تعریف کردی فکر نکنم از اون پسر دوستای متعصب باشه فقط یه مذکر میخواد باهاش بازی پسرونه کنه😂😂شوهر منم میگه دختر باشه موهاش خرگوشی ببندم براش فلان چیز بخرم 

این اقا کلا مشکل داره😐

آره دیدم ولی الان فقط باید تمرکز کنه رو این که شوهرشو متقاعد کنه اگه دختر شد هم به اندازه پسر دوسش داشته باشن

وگرنه اون بچه خیلی آسیب میبینه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خب اگه دختر باشه چی  

خب باشه !!! 

نگرانی و اما و اگر نداره !

دارم میگم شوهر منم مدام میگفت یه حس صد درصد و عمیقی بهم میکه بچمون دختره!!!

که پسر شد...

اتفاقی هم نیفتاد!!!

خدارو هم خیلی شکر کرد بلافاصله تا دکتر گفت پسره 

صادق تر از هدایت
نمیگه من پسر دوس دارم میگه بچم پسره وگرنه برام فرق نداره ولی به خدا پسرو بیشتر دوس داره

ببیندشما مادری ها اگر بچه پسر بشه خودت دوسش نداری ینی؟؟نمیفهمم چرا اینقدر ضد پسر وجود داره🙁🙁

آره دیدم ولی الان فقط باید تمرکز کنه رو این که شوهرشو متقاعد کنه اگه دختر شد هم به اندازه پسر دوسش د ...

بابا به زبون نمیاره پسر دوست دارم از رفتارش فهمیدم ولی میگم حس ششمم میگه پسره😑میگه واسم فرقی نداره ولی قشنگ معلومه پسر میخاد

من نمیگم پسر بده ولی اینکه همش میگه پسرم پسرم درصورتی که هنوز نمیدونیم پسره یا دختر اذیتم میکنه  ...

حساس نشو.خب پسر دوست داره.

انشالله خدا بهش پسر بده .

یه پسره تپلی و شیطون🥰

ناراحتی نداره هر کسی یه جنسیتی دوست داره اما دلیل نمیشه اگه دختر باشه دوسش نداشته باشه

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
ببیندشما مادری ها اگر بچه پسر بشه خودت دوسش نداری ینی؟؟نمیفهمم چرا اینقدر ضد پسر وجود داره🙁🙁

من کی گفتم پسر دوست ندارم اتفاقا هردو رو خیلی دوست دارم دوس دارم از هردوش داشته باشم 

من نمیگم پسر بده ولی اینکه همش میگه پسرم پسرم درصورتی که هنوز نمیدونیم پسره یا دختر اذیتم میکنه  ...

خب میگه در حد حرف همسر منم باردار که بودم می‌گفت مطمعنن بچمون پسر میشه من خودمم پسر دوست داشتم ولی بهش گفتم شایدم دختر شد .بعد میگف بشه هم خوبه ولی اولی پسر باشه...مردا همینجوری خیلیا بدون استثنا ناراحتی نداره همون جور که ما خانما دختر رو دوست داریم

من کی گفتم پسر دوست ندارم اتفاقا هردو رو خیلی دوست دارم دوس دارم از هردوش داشته باشم 

انشالله خدا بچه سالم و صالح بهت بده از هردوی.ناراحت نشو بارداری حساس شدی فقط

2810