2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگه بچم پسره 😞💔

1079 بازدید | 32 پست

دیشب رفتش خونه دوستش یه چن ساعتی نبود وقتی برگشت دیدم دوتا پلاستیک بزرگ رفته اسباببازی گرفته گفتم چرا الان گرفتی گفت همینجوری برا بچه بعد اسباب بازیا رو نگاه کردم همه پسرونه😑😑💔اون وسطام یه عروسک گذاشته که من نگم چرا تفنگ یا ماشین گرفتی خیلی ناراحت شدم جنسیت بچم مشخص نیس رفته اسباب بازیه پسرونه گرفته حالا این بماند من اخم کردم رفتم تو اشپز خونه بعد چن دقیقه اومدم دیدم داره با وسایل بازی میکنه😐خرس گنده بعد یه تفنگ داد دست من گفت برو تو اشپز خونه شلیک کن🥴گفتم چیکار میکنی من حاملم گفت بیا یکم بازی کنیم دیگه گفتم چن وقت دیگه همبازیتو به دنیا میارم. ولش کردم دفعه قبلی من باهاش تو خونه گرگ میش بازی کردم یه لخته خون دفع کردم کارم رسید به بیمارستان😑خیلی ناراحتم همش میگه من میدونم بچم پسره💔

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

ای جانم کودک درونش خیلی فعاله😂😂

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

شاید واقعا حسش درست باشه

شما چرا ناراحتی؟

منم دقیقا حس میکردم پسره و درست بود

شوهرم همش میگفت ته دلم میگه دختره بچمون که اشتباه بود

متوجه ناراحتی شما نمیشم

صادق تر از هدایت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و اگ دختر بشه چ ضدحالی میخوره. شوهر منم پسر خ دوست داشت از وقتی فهمید من علاقم به دختر برای بچه اول بیشتره میگ کاش دختر دار بشیم میدونمم مثه چی الکی میگع و هنوز عاشق پسره😁

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

بهش بگو مهم اینه بچه سالم باشه

وگرنه با دخترم میتونی بازی کنی

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

خب بگه مگه گناهه ...هرکسی یه جنسو بیشتر دوست داره البته دختر پسر فرق ندارن هردو عزیزن اگر دخترم بشه حتما دوسش داره.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ای جانم کودک درونش خیلی فعاله😂😂

خرس گنده خجالت نمیکشه انقدر عصبانی بودم بعد اینم همش با تفنگ طرفم نشونه میگرفت دوست داشتم برم تو سرش خورد کنم

شاید واقعا حسش درست باشه شما چرا ناراحتی؟ منم دقیقا حس میکردم پسره و درست بود شوهرم همش میگفت ته ...

میخواد همه بیان باهاش همدردی کنن و پسرو بکوبن.

الان مثلا میگفت دختر میخواد همه میگفتن وای الهیییییی چه مرده خوبیه😐😐😅🤣

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
خرس گنده خجالت نمیکشه انقدر عصبانی بودم بعد اینم همش با تفنگ طرفم نشونه میگرفت دوست داشتم برم تو سرش ...

عزیزم چرااا😂 روحیه شوهرت که خیلی خوبه نزن تو ذوقش😁

بهش بگو مهم اینه بچه سالم باشه وگرنه با دخترم میتونی بازی کنی

نمیگه من پسر دوس دارم میگه بچم پسره وگرنه برام فرق نداره ولی به خدا پسرو بیشتر دوس داره

از این موضوع سرسری نگذرید بجای تاپیک زدن برید باهاش منطقی صحبت کنید

شاید الان بگید ولش کن ولی بعداً خیلی بد میشه اگه یهو بفهمه مثلاً دختره

من یه نفرو میشناسم وقتی فهمید بچش دختره دیگه زنشو ول کرد و تمام سونو ها و خرید و اینا رو خانم انجام میداد بعدشم که دنیا اومد خانم رو مجبور کرد دومی رو بیارن که پسر شد

الان استوری فقط با پسرش میذاره دخترش مونده تک و تنها

الکی میگن بعد از اینکه دنیا اومد پدره عاشقش میشه شاید از هر صد نفر دو نفر اونجوری باشن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
2810