2777
2789
عنوان

بچه ۶ ماهم اصلا با من خوب نیست

208 بازدید | 8 پست

بچم اصلا ب من نمیخنده بیشتر به پدرشو مادرشوهرم علاقه نشون میده کلا خونمو همش با گریه پیش منه نمیفهمم چرا اینطوریه

و خیلی ناراحتم بعل این همه زحمت با من سرده بچم

از طرفیم نمیدونم چطور سرگرمش کنم کل روزو باید کنارش باشم

تا گریه‌اش خاموش کنم و واقعا شرایط سختی دارم میگذرونم

بعد بچه دار شدن خیلیم با شوهرم اختلاف دارم تمام فکر ذکر اون بچس

و همش دارع منو مواخذه میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس بچه رو بهش بده تا بزرگ کنه خودت برو سرکار

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

بچه شش ماهه رو که نمیتونید بگید باهاتون خوبه یا نه .اون نوزاد عزیزم.افسردگی بعد از زایمان نداری احیانا.

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.

خب میدونی پدرش و مادر شوهرت چون فقط و فقط با بچه بازی میکنن بچه به اونها واکنش بهتری نشون میده.

اما شما شاید مثلا دعوا کنی یا به زور بخوابونی و غذا بدی و اینا، با شما خنده رو نباشه. اکثر بچه ها همینن. کم کم درست میشن

اما یادت باشه از الان برای جلب محبتش باج ندی. کار درست و عاقلانه خودت رو انجام بده و نگران نباش که الان نمیخنده. بعد از یکسال کم کم عواطف واقعیش شکل میگیره.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

شاید چون فرزند پسر دوست داشتی و اون حس دوست داشته شودن رو نمیتونی ب دخترت بدی شاید برای همین با تو آرامش نداره و به پدرش حس بهتری میگیره چون بچه نوزادم درک میکنه قشنگ منم با وجودی ک یک پسر دارم اما دخترهام بهتر بودن اونارو بیشتر هواشون رو دارم پسرم میگه دخترهات