الان ۱۳ روز از عملم میگذره دکتر از بیخ لابیام رو زده خیلی ببخشیدا جوری که پاهامو باز میکنم دیگه هیچ لابیای ندارم ورودی واژن. ....م هست
همش فکر میکنم ازدواج کنم فردا شوهرم نمیگه تو چه هیچی نداری
سلام دوست خوبم میشه امضامو دیدی اگه چشت افتاد برام دعا کنی و صلوات بفرستی من شرایطم خیلی سخته من یک دختر قوی هستم که بار ها شکستم اما مطمعنم خدا برام بهترینارو در نظر گرفته دعا کنید بهترینا برام قرار بگیره .... من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خداهم به خداست
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
یادمه خیلی خیلی بازدید آن تاپیک مدت زمان کم رفت بالا.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
عزیزم انقدر لابیاهای من بزرگ بود که آویزون بود و در هم
مخصوصا زمان پری خیلی اذیت میشدم
مدامم بو و..........
چون خیلی گوشت اضافه داشتم
سلام دوست خوبم میشه امضامو دیدی اگه چشت افتاد برام دعا کنی و صلوات بفرستی من شرایطم خیلی سخته من یک دختر قوی هستم که بار ها شکستم اما مطمعنم خدا برام بهترینارو در نظر گرفته دعا کنید بهترینا برام قرار بگیره .... من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خداهم به خداست
امضامو بخون رفیق قشنگه ای که افسانه ی زیبای غزل های منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای که معلول به هرکار و علل های منیشده هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل هر جنگ و جدل های منیموی توطره و قدت به بلندای غزلچه بگویم که خودت شهد و عسل های منیذهن من در همه حالات به فکرت مشغولبفدایت که تو افکار و عمل های منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·