2777
2789
عنوان

خدا نگذره از دکترم خدا نگذره ازم

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 40 پست
نه دختر 😂 عمل میکنن قرینه و کوچک بشه نه که از ته بزنن  کلا نباید انجام داد یا حداقل با لیزر ...

اخه معمولا ملت دوست دارن کلا مشخص نباشه از بیرون

لابیا داخلی(کوچیک)رو میگم البته شاید منظورو اشتباه متوجه شدم

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 
مگه قبلش تحقیق نکردی راجب دکترت ؟  کاش حدشو مشخص میکردی براش

اخه دکتر از نظر درمانی و تجربه میگن خیلی خوبه اما فکر کنم تجربه تو لابیا نداشتن

سلام دوست خوبم میشه امضامو دیدی اگه چشت افتاد برام دعا کنی و صلوات بفرستی من شرایطم خیلی سخته من یک دختر قوی هستم که بار ها شکستم اما مطمعنم خدا برام بهترینارو در نظر گرفته دعا کنید بهترینا برام قرار بگیره .... من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خداهم به خداست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم معذرت میخوام اما فکر کن از بیخ زده هیچ لابیای نیست جوری که پاهامو باز میکنم هیچی نیست دیگه ورو ...

کاش میشد  دید چجوری شده اصلا نمیتونم بفهمم من دارم  یک مقداره   نمیدونم برم  نرم 

یعنی چی جنبه ی درمانی؟ تا وقتی اونقدر اعتماد بنفس و شهامت ندارید که وقتی عمل زیبایی انجام می دین ازش خجالت نکشید، عمل زیبایی انجام ندین

والا چیه این عمل مسخره تر ازاین عمل من ندیدم یه عده دکتر مفتخور نشستن فقط جیبتونو میزنن با تبلیغات گول زننده شما هم گول میخورید هم پولتونو از دست میدین هم سلامتی تونو 

من شنیدم حس جنسی هم کم میشه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.
اخه دکتر از نظر درمانی و تجربه میگن خیلی خوبه اما فکر کنم تجربه تو لابیا نداشتن

تو مطب عملت که نکرد؟ 

کاش قبلش توی سایت پزشکان راجبش تحقیق میکردی قشنگ مشخص میشد تخصص چی داره 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

جنبه درمانیش چیه

لابیانباشه چطوری توحس میری واسه رابطه

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
چه بهتر لوبیا رو میخوای چکار

عزیزم از بیخ زده 

سلام دوست خوبم میشه امضامو دیدی اگه چشت افتاد برام دعا کنی و صلوات بفرستی من شرایطم خیلی سخته من یک دختر قوی هستم که بار ها شکستم اما مطمعنم خدا برام بهترینارو در نظر گرفته دعا کنید بهترینا برام قرار بگیره .... من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خداهم به خداست 
کاش میشد  دید چجوری شده اصلا نمیتونم بفهمم من دارم  یک مقداره   نمیدونم برم  نرم ...

اگه کمه نرو از ته میبرن واست

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

دوست منم رفته بود دکترش از قبل و بعدش عکس گرفته بود واسش ب درخواست خودش 

ب من نشون داد بهتون بگم هیچ تغییر انچنانی نکرده بود فقط ۷ میلیون داده بود ک براش نیم میلی متر بردارن🫤 ی عالمم زخم و رد بخیه مونده بود

جنبه درمانیش چیه لابیانباشه چطوری توحس میری واسه رابطه

عزمزمه لابیا گوشت اضافه هست 

حس جنسی تو کلیتوریس فقط هست که دکتر اصلا به کلیتوریس قسمت بالا دست نزده

عزیزم معذرت میخوام اما فکر کن از بیخ زده هیچ لابیای نیست جوری که پاهامو باز میکنم هیچی نیست دیگه ورو ...

شکل اصلی لابیا بعد یکی دوماه مشخص میشه .. دکتر من گفت استاندارد برش میدم من تو آیینه نگا کردم گفتم تا ته برش بزن ..دقیقا همینجوری که شما میگین شده و هیچ مشکلی ندارم خیلی هم بنظرم خوبه 

حتی اگه ۵ میلی متر هم میزاشت بمونه باز همون میشد 

پس زیاد ناراحت نباش

♡
2810