2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست لطفاً بیاین

95 بازدید | 7 پست

دخترا شوهر من  خیلی تحت تاثیر مادرشه و مادرش خیلی زندگی منو بهم ریخته ( از اون خانومایی که با پنبه سر میبرن) 

هر روز شوهرم بهش زنگ میزنه و نیم ساعتی حرف میزنن و قشنگ توی زندگیمون دخالت و فضولی می‌کنه و حرف یاد پسرش میده

درحالی که شوهرم جواب پیامهای منو نمیده میگه وقت ندارم😁

من مدتی هست محلش نمیزارم و برام مهم نیس حتی مادرش رو هم بلاک کردم و به شوهرم گفتم دیگه دوستت ندارم و برای همین هیچ ارزشی به خانوادت نمیدم

من اوایل خیلی رعایت هزینه میکردم حتی الانشم رعایت میکنم ولی می‌خوام دیگه بریز و بپاش کنم 

درآمد شوهرم خوبه و دو تا خونه داره که به اسم منه می‌خوام مهر معلوم کنم و دیگه ندم بهش

از نظر اخلاقی و روحی یکم اذیت میشم و می‌خوام جدا بشم ولی از نظر دیگه مالی و ... اوکی هست 

شما بودین جدا می‌شدین یا میموندین و خرج  میکردین؟! 😁

بابا طرف خونه هاشو زده به نامت بعد دنبال سیاستی ؟

معلومه که خیلی دوستت داره

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
برو با مشاور صحبت کن بهت بگه چکار کنی این مشکل با مادر شوهر رایجه و قابل درمان

میدونم رایجه من اصلا نمیخوام دیگه ببینمشون کلا قطع ارتباط کاملم 

چون خیلی اذیتم کردن هم مادرش هم خواهر و برادراش

2804