2777
2789

کارش چجوریه منظورم همون مسافر بین شهری بردن هست 

شوهرم میخواد بره اینجوری مسافر ببره من دوست ندارم مثلا مسافرش اگر یک زن تنها باشه یعنی کل روز باید با یک زن تنها باشه من خوشم نمیاد میخواستم بدونم چجور مسافرهای میخوره

شمیم ۶۸ سابق هستم از کاربرهای قدیمی سایت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجوری فکر کنی نمیتونی زندگی کنی. همه چیز به طرف مقابل خودت بستگی داره. 

آره متاسفانه یکم بد دلم شوهرم میگه مجبورم برا عید پولی نداریم باید کار کنم

من مادرم ماکسیم ولی چون سفرهای بین شهری خطرناک هستن نمیره . هرادمی ممکنه به پستش بخوره دیگه

عه درامدش خوبه برای راننده زن که واقعام خطرناکه

آره متاسفانه یکم بد دلم شوهرم میگه مجبورم برا عید پولی نداریم باید کار کنم

هیچی نمیشه بذار کارش و بکنه. فکرای الکی نکن. بذار کار کنه دستش پر باشه سرش بالا باشه. اصلا هم نذار بفهمه از این بابت نگرانی. 

هیچی نمیشه بذار کارش و بکنه. فکرای الکی نکن. بذار کار کنه دستش پر باشه سرش بالا باشه. اصلا هم نذار ب ...

اره درستم میگی بااینکه سنی هم ازش گذشته اما نمیدونم چرا همش ترس دارم چون واقعا غیر از شوهرم کسی رو ندارم

والله برای زن هم مسافر مرد خراب هست 

این چ حرفیه،

شوهرت باید داستان گویی نکنه

والله من دیدم راننده ها بعضی هاشون

خودشون سر حرف باز میکنن پس به هم جنس خودت نگو خراب.

اگر شوهرت ذات پاک داشته باشه قاره امریکا بره انسان،اگر ذات ناپاک داشته باشه تو همون اتاق خوابتون هم با زن غریبه چت میکنه

انسان بودن شرط .....

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞