2777
2789
بزار بزرگ بشه بچم 

باش

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

من از گرسنگی سر درد شدم ،پسرمم برای اولین بار روزه گرفته،بیاد از مدرسه ببینم حالش چطوره

عزیززززم  سال اولشه  بهش بگو برای ما نی‌نی سایتی ها دعا کنه

ان شاالله خدا توان بده بهش 

شما هم افطار غذای مقوی بخور جبران بشه  

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تخم شربتی برای سحر خیلی خوبه

غذا کنارش حتما سالاد یا میوه  خورده بشه 

استارتر دیگه  از بعدازظهر بعید میدونم بری سرویس بهداشتی 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
من خیلی کم سحری خوردم فکر کنم به شب نرسم😂

منی که سحری خواب موندم و فقط به نماز صبح رسیدم😐

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
من صبح از تشنگی میمیرم  دیگه غلط بکنم بیسکویت ساقه طلایی بخورم

بیسکوییت برا سحری

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

اخی همین اول ماه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
آخه کی ساقه طلایی میخوره واسه سحری،ساقه طلایی بندازی تو آب دریا دریا خشک میشه

اره دریاچه مارواینجوری خشک کردن یه بچه نفهمیده بود یه بسته انداخته بود تو دریا الان خشک شده😭😭😭

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

قبول باشه عزیزم❤️😘

از فردا حواستو جمع کن حتی شده یه شیرخرما یا یه نیمرو یا نون پنیر تا وقت هست بخور 

آرمان ما آزادیِ توست🇵🇸                برگرد که بر بهارمان می خندند                 یک عده به حال زارمان می خندند                             آنقدر نبودنت به طول انجامید                                         دارندبه انتظارمان می خندند:))💔💔              دل پر زخم زمین گفته کسی می آید....زده فریاد که فریاد رسی می آید...🌙ای شمس عالمی که قمرشد فدائیت...هرکربلا رسیده نشد کربلائیت🌙...درون من قبریست که تخت خواب من است..مرا به جای به خاک،به خواب بسپارید ...گربه دولت برسی مست نگردی مردی...گربه ذلت برسی پست نگردی مردی...اهل عالم همه بازیچه ی دست هوس اند...گر تو بازیچه ی این دست نگردی مردیبُگذر،بُگذار،بُگذردروزهایی که روزمانیست..روزگاری روزماهم میرسد...همچوخورشیدبه ذرات جهان قسمت کن...گرنصیب توزگردون همه یک نان باشد...ودرآخرنه رنگی باقی می ماندونه نژاد،آنچه باقی می ماند انسانیت توست...چون ایران نباشد تن من مباد🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج💝 یا الله❤️اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💗💞
من غذاخوردم ولی نوشیدنی فقط یه لیوان آب یه لیوان چای حالا همش تو دستشویی ام خسته شدم😅🤣

چای که به درد نمیخوره شربت خاکشیر و تخم شربتی بخور بین افطار تا سحری مایعات و اب زیاد بخور

من از گرسنگی سر درد شدم ،پسرمم برای اولین بار روزه گرفته،بیاد از مدرسه ببینم حالش چطوره

خداحفظش کنه قبول باشه روزه ش😍😍

آرمان ما آزادیِ توست🇵🇸                برگرد که بر بهارمان می خندند                 یک عده به حال زارمان می خندند                             آنقدر نبودنت به طول انجامید                                         دارندبه انتظارمان می خندند:))💔💔              دل پر زخم زمین گفته کسی می آید....زده فریاد که فریاد رسی می آید...🌙ای شمس عالمی که قمرشد فدائیت...هرکربلا رسیده نشد کربلائیت🌙...درون من قبریست که تخت خواب من است..مرا به جای به خاک،به خواب بسپارید ...گربه دولت برسی مست نگردی مردی...گربه ذلت برسی پست نگردی مردی...اهل عالم همه بازیچه ی دست هوس اند...گر تو بازیچه ی این دست نگردی مردیبُگذر،بُگذار،بُگذردروزهایی که روزمانیست..روزگاری روزماهم میرسد...همچوخورشیدبه ذرات جهان قسمت کن...گرنصیب توزگردون همه یک نان باشد...ودرآخرنه رنگی باقی می ماندونه نژاد،آنچه باقی می ماند انسانیت توست...چون ایران نباشد تن من مباد🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج💝 یا الله❤️اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💗💞
2810