2777
2789
عنوان

بنظرتون بد شد؟؟؟

157 بازدید | 11 پست

دیشب زنگ زدم به مادرشوهرم گفتم چهارشنبه سوری یعنی امروز ما میایم خونتون،گفت باشه بیاین 

از اون طرف جاریم یه هفتست همش میگه من میخوام برم خونه مامانم کسی نباید منو دعوت کنه و فلان(جاریم ادمیه که تو این سه سالو نیم که عروسی کرده مادرشوهرمم دعوت نمیکنه اصلا چه برسه به ما،عوضش خودش بارها اومده خونه من خورده و رفته)منم خوشم نمیاد اصلا اون بیاد خونم دیگه،دیشبم فکر کردم اون میره خونه مامانش منم فوقش میرم خونه مادرشوهرم یه چیزی میخوریم باهم خب

دیگه شب که شوهرم اومد گفت نخیر ما نمیریم تو به مامان زنگ بزن بگو اون بیاد خونمون  

حالا الان

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

زنگ زدم مادرشوهرم، گفتم دیگه چیزی نپز شما بیاین خونه من 

برگشت گفت که من قیمه پختم،میارم خونتون با هم میخوریم،یهو گفت آره دیشب فلانی(جاریم)زنگ زده که ما فردا میان خونه ی من!پس اونارو هم میگیم بیان خونه شما

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همینجوری موندم!چون جاریم همش میگفت میخوام برم خونه مامانم،منم قسم خوردم هیچوقت دعوتش نکنم دیگه

به مادرشوهرم گفتم من نمیخواستم اونارو دعوت کنم گفت عیبی نداره حالا میایم  

بعد که قطع کرد باز زنگ زد گفت دیگه شما بیاین خونه ی من،من غذا گذاشتم همه چی اماده کردم 

حالا میدونم شوهرم بیاد میخواد بگه چرا مامان اینا نیان چرا ما بریم 

آره خیلی کار زشتی کردی 

حالا شام خودش پخته بوده می‌خواسته به اون یکی پسر و عروس شم بگه بیان 

خیلی بده که گفتی من نمی‌خواستم اونا رو بگم 

آره خیلی کار زشتی کردی  حالا شام خودش پخته بوده می‌خواسته به اون یکی پسر و عروس شم بگه بیان&nb ...

خب خونه ی منه!

خود همین جاریم یکبار اوایل مادرشوهرم استامبولی پخته بود آورده بود خونه جاریم،گفت ما هم بریم،جاریم زنگ زد به من که داری میای برا خودتون پیاله بیار!خودش کابینتاش پر پیاله و ظرفه 

می‌ترسید پیاله هاشو بخوریم انگار 

بعد اصلا خوشم نمیاد ازش 

خب خونه ی منه! خود همین جاریم یکبار اوایل مادرشوهرم استامبولی پخته بود آورده بود خونه جاریم،گفت ما ...

باشه عزیزم هر جور باشه وقتی مادرشوهرت اینطوری گفته به احترام اون و همسرت همین امشبو تحمل میکردی 

آدم ازدواج که می‌کنه مثل خونه ی بابا نیست هر کاری کنی هیچکس چیزی بهت نگه 😅😅😅خونه ی شوهر باید با خیلیا که ازشون خوشت نمیاد رفت و آمد کنی 

خوش به حالتون مادرشوهر من آسوری اصلا بلد نیست😄حالا اگه یه روز خونش هم بریم شوهرم میگه مامانم برنج و حلوا میکنه 🤣🤣

از خدا میخوام فرزندم به باباش بره 😍اخلاقش ،رفتارش،احترامش،دوست داشتنش🫂❤️