2777
2789
عنوان

پرستار به این مهربونی دیده بودین🥺❣️

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 66 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله ممنون عزیزم 

من دخترم یه عمل داشت بعد از استرس زیاد هیچی نخورده بودم یعنی چندتامادر اونجابودیم همین وضعمون بود.پشت در اتاق عمل یه پرستار رفته بود چندتاساندویچ درست کرده بود اورد داد بهمون هیچ وقت یادم نمیره تو اوج ناراحتی و استرس خیلی بهمون میرسید.همیشه دعاگوش هستم.

منم گفتم حالا یک شکلاتی چیزی میاره اصلا دلم رفت براش  گفت چته چرا بغض کردی گفتم اشکم در آوردی ...

ما پرستارا مهربونیم ولی کسی قدرمون نمیدونه ☹

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نوش جونت اینا غذای بهشتیه منم ب پرستارم گفتم ی ساعته زاییدم همون لیوانم میدی دستم نمتونم تکون بخورم ...

وای دقیقا انگار دنیا بهم دادن مثل چی دارم میخورم

چه بد جنس بوده بعضیا خصلت ندارن 

گلم روزه میخواستی بگیری یا نه همینجوری گرسنه شدی

نه فداتشم من باردارم پیش همسرم اومدم بستری هست 

یادم رفت چیزی از تو ماشین بردارم تا کارای بستری انجام دادیم هرکاری کردم خوابم نبرد خیلی گرسنم شده بود 

من دخترم یه عمل داشت بعد از استرس زیاد هیچی نخورده بودم یعنی چندتامادر اونجابودیم همین وضعمون بود.پش ...

الهی که هیچ وقت مسیرتون به بیمارستان نرسه خواهر 

واقعا دستشون درد نکنه بعضی‌ها عجیب خدا خوبشون‌ کرده 

اینقدر منم دعا خیرش کردم داشتم ضعف میکردم 

ما پرستارا مهربونیم ولی کسی قدرمون نمیدونه ☹

الهی دورت بگردم پرستار هستین شما 

بخدا که خیلی خدا خوبتون کرده الهی که همینطور که زحمت میکشین در عوضش خدا صد ها برابر بهتون سلامتی و آرامش و حال خوب هدیه بده 

من نگرانت بودم خداروشکر که پیدا شد خداوند به وقت همین اذان دارم می‌شنوم حاجت دلشو بهش بده

عزیزم هستی مرسی فداتشم 

انشالله که شما هم همیشه دلخوش و سلامت باشین 

بحق این ساعت خدا حافظ و نگهدار خودتون و عزیزانتون باشه