2777
2789
عنوان

مامانای مهربونی که بچه هاشون مهر 90 پیش دبستانی می روند

| مشاهده متن کامل بحث + 7748 بازدید | 35 پست
سلام
کسی می دونه شهریه مدرسه مهیار در اول ابتدایی چقدره ؟
و یا اینکه کسی مدرسه دیگه ای در سطح رهیار می شناسه ؟
خوشحال می شم راهنماییم کنید.
زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
سلام به همگی .پسر من خرداد 85 هستش.از پارسال دیگه مهد نفرستادمش از بس مریض میشد و فعلا کلاس زبان و موسیقی میره .از الان تو فکر هستم که سال دیگه پیش دبستانی به مدرسه بفرستمش یا مهد.دارم بررسی میکنم.دوست داشتم نظر شماها رو هم بدونم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیز پسر من متولد اردیبهشت 85 هست باید بره پیش دبستانی کسی تو منطقه تهرانپارس هفت حوض گلبرگ مدرسه خوب یا مجمتع آموزشی خوب سراغ داره

لطفا کمک کنید شده برام معضل
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay
che ghadr nini haye ordibeheshti inja hast !!!! pas chera hich kas too topike 85ia ax nemizare ? khosh hal mishimaaaaaaaaaaaaaaa

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=68964&PageNumber=5

dokhmalie manam 28 ordibeheshte 85e . mehre 90 mire pish vali sharmande dar morede madrese nemitoonam nazar bedam chon tehran nistam man . vali kheili khosh hal misham ba ham doost beshimaaaaaaaaaaaaaaaa

خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
با سلام فراوان به مامانهای فراوان . سال نود دختر عزیزم صبا وارد مرحله پیش از دبستان می شود. دهم اردیبهشت سالگرد تولد فرشته کوچولویمان است . راهنمایی فوری شما در مورد معرفی بهترین مدرسه دولتی در محدوده منطقه 6 و 8هدیه ای است به دختر دلبندم صبا. با سپاس فراوان.
با سلام به مامانای مهربون کم پیدا
ظاهرا از این قسمت تبادل نظر استقبال چندانی نمی شه با وجود این یک آدرس سایت برای یافتن مدارس ارائه می دهم روی منوی مدارس کلیک کنید و بر اساس تقسیم بندی دبستان را انتخاب بقیه را خودتان زحمت بکشید
سلامت و پیروز باشید
مامان صبا جون

راستی یکی به من بگه چه جوری عکس صبا جون را هم در قسمت کنار اسم خودم و هم در متن قرار دهم .
2810