2777
2789
عنوان

به نظرتون حرف زدی به مادر شوهرم زدم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 55 پست

من وقتی مادر شوهرم ناراحت میشه از دستم 

یه چیز کوچولو در هد کادو براش میبرم 

یا حتی میوه میخرم 

هرچی دم دستم باشه میبرم 

اونم تلافی می‌کنه هروی درست کنه می‌فرسته خونمون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برادر شوهرم ۲۶سالشه بچه نیست که هیچ مناسبی نمیره بعد هر جا میرن مادر شوهرم براش غذا میگیره خوب نباید ...

خود منم هیچ جا نمیرم 

ولی واسم میارن

بد دل نباش سعی کن به زوایای دیگه داستان فکر کنی

شاید معذبه

مادرت راست میگه بچه که نیست بغلش کنه بیاره هر حرفی و نباید بزنی حتی به شوخی یه ذره غذا این صحبتها ...

منظورم به غذا نبود احساس میکنم کار مادر شوهرم درست نیست من اگه باشم بچم یه مار اشتباه کنه یه کاری میکنم که متوجه اشتباهش بشه نه اینکه عادی برخورد کنم حتی بهش جایزه هم بدم ..

منظورم به غذا نبود احساس میکنم کار مادر شوهرم درست نیست من اگه باشم بچم یه مار اشتباه کنه یه کاری می ...

جوونا همینطورن ربطی به تربیت نداره حوصله رفت و آمد خیلی ندارن

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
برادر شوهرم ۲۶سالشه بچه نیست که هیچ مناسبی نمیره بعد هر جا میرن مادر شوهرم براش غذا میگیره خوب نباید ...

داداش من٣٣سالشه هیچ جا نمیره ولی همه مخمونی های نزدیک و خودمونی براش غذا خودمون همون اول کنار میزاریم و براش میفرستیم چون نمیاد  دلیل نمیشه براش سهمشونفرستیم 

منظورم به غذا نبود احساس میکنم کار مادر شوهرم درست نیست من اگه باشم بچم یه مار اشتباه کنه یه کاری می ...

خب اگه شما اصرار داری کارت درست بوده که هیچ بحثی باقی نمیمونه

مادرشوهرتم تا ۷،۸سالگی میتونسته حرف تو گوش بچه اش کنه آدم بالغ اگر نخواد کاری کنه هیچ کس نمیتونه متقاعدش کنه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
اگه بامادرشوهرت شوخی داری و عادت کردن و با خنده گفتی خب حالا یه چیزی ولی نمیگفتی بهتر بود

آخه بار اولش نیست ...بعضی جاها و بعضی موقعیت ها با مهمونی های عادی فرق داره ...مثلاً پسرم بیمارستان چند روز بستری بود عموش نیومد بهش سر بزنه با اینکه همین یه عمو رو داره کلا دو تا برادران 

خوب تولد برادر زاده هم ازون مهمونی هاییه که باید نیومد بچم یه عمو بیشتر ندارد که عمه هم که نداره این شبها که بهشون نیاز داره نباشن پس چه بدرد میخورند 

وای داری روی بد جنسیتو نشون میدی فک کردم شوخی میکردی الان فهمیدم نه جدی بودی بد جنس من بودم غذاتو میگفتم خودت بخور گرسنه نمونی عزیزم 

آخه بار اولش نیست ...بعضی جاها و بعضی موقعیت ها با مهمونی های عادی فرق داره ...مثلاً پسرم بیمارستان ...

ببین از پسر دخترای مجرد این زمونه انتظار نداشته باش اکثرشون ارتباط خانوادکی رفت امد رو دوس ندارن

خودشونم بچه ندارن درک نمیکنن و تو دنیای خودشونن