2777
2789
عنوان

به نظرتون حرف زدی به مادر شوهرم زدم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 55 پست

این شوخی ممکنه بین هرکسی پیش بیاد ولی جلو مادرشوهر نباید هرحرفی زد چون سریع بدبرداشت میکنن 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

منم بردار شوهرم نمیاد خونه 

برامم مهم نیس که بیاد یا نه 

حرفی هم به مادر شوهرم نمی‌زنم چون برام ارزش نداره که بخوام سر بردار شوهرم باهاش بد حرف بزنم 

بنظرم اشتباه کردی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تولدی مهمونی چیزی بگیرم

داداش مجردم نمیاد با اینکه کلی عصبی میشم سر نیومدنش

ولی به رو نمیارم سهم غذا و کیکش و خودم جدا میزارم مامانم ببره براش

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
چ مادرشوهر خوبی چیزی نگفته 

دقیقا اگه مادرشوهر من بود روانی میشد ی لحظه چون این جو مواقع خون به مغزش نمیرسه میگفت غذای برا خودت نونت برا خودت و پا میشد میرفت خخخخخ

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
سعی کن حد و مرز نگه داری  شوخی شوخی جدی میشه

برادر شوهرم ۲۶سالشه بچه نیست که هیچ مناسبی نمیره بعد هر جا میرن مادر شوهرم براش غذا میگیره خوب نباید براش غذا ببره اونم بد عادت میشه فکر می‌کنه کارش خیلی خوبه حتی میوه و شیرینی هم می‌بره آخه مگه کوچیکه

می دونی واقعا پسر ها تو سن جوانی اصلا حوصله فک و فامیل ندارن منم برادر شوهرم حتی گاهی برادر خودم تو مهمانی ها شرکت نمیکنن حالا یا درس دارن یا اصلا حالشو ندارن یا با رفیق های خودشون هستن مادرها هم کاری نمیتونن انجام بدن دیگه زورشون نمی‌رسه سخت نگیر من همیشه بدون اینکه مادرشوهرم یا مادرم بگه از قبل سهمش رو میزارم ولی شوهرم زنگ میزنم به خودشون یکم غر میزنم که نیومدین چرا شما هم دیگه به روی مادرشوهرت نیار