2777
2789
نمیدونم فکر کنم حدود یه ماه یک و نیم ماهه  که اینجوری شدم🤕

'ابطال انواع طلسم قوی'

این روش رو امتحان کنید.
ان شاء الله جواب میگیرید.

آیه ۳۳ و ۳۵ سوره الرحمن که با " یا معشرالجن " شروع میشود بسیار قوی ست.
بدین ترتیب که : یک ظرف پر از  آب مقابل خود میگذارید سپس به نیت باطل السحر کلی ( اعم از بخت بند، رزق بند،  بیماریها، وچشم و نظر ).

۷۰ مرتبه فقط آیات ۳۳ و ۳۵ را میخوانید. ( آیه ۳۴ را نخوانید )

آیه ۳۳ را خوانده سپس آیه ۳۵ را بخوانید. این میشود یک مرتبه. حالا به ظرف آب بدمید.

این کار را در مجموع ۷۰ مرتبه تکرار کنید و درنهایت همه از این آب بنوشید و در ۴ گوشه ی اتاقها و منزل و مکان کار بپاشید.

⛔ زیر پا یا دم در یا سرویس بهداشت ریخته نشود

اینکارو بکن درست میشی

اجبارم نکردم عاشقشم نبودم ولی بعد نامزدی دوستش داشتم پسرداییمه ارع هفده سالمه

سلام عزیزم من فکر میکنم بخاطر سن کمیته

تو اون سن هورمون ها زیاد بالا و پایین میشه 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اجبارم نکردم عاشقشم نبودم ولی بعد نامزدی دوستش داشتم پسرداییمه ارع هفده سالمه

وات د هل خیلی بچه ای که هنوز زوده ولش کن حداقل ۲۳ به بعد معلومه اینطوری میشی 

نامزدت چند سالشه پس

وات د هل خیلی بچه ای که هنوز زوده ولش کن حداقل ۲۳ به بعد معلومه اینطوری میشی  نامزدت چند سالشه ...

دیگه عقد کرده ...چجوری ولش کنه...این وضعیت منم هست با وجود اینکه ی نفر دیگه رو دوست داشتم ب اجبار باهاش ازدواج کردم و فقط وابسته شدم وگرنه دوسش ندارم 😭😔

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
دیگه عقد کرده ...چجوری ولش کنه...این وضعیت منم هست با وجود اینکه ی نفر دیگه رو دوست داشتم ب اجبار با ...

منم همینطورم فقط وابستشم🤕🤧

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
کارای جدید کنید برید با هم بیرون یه کافه ای چیزی فیلمی چیزی ببنید یا جایی که هردوتون خاطره دارید یا ...

تا قبل عروسی نمیتونیم‌تنها جایی بریم

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
دیگه عقد کرده ...چجوری ولش کنه...این وضعیت منم هست با وجود اینکه ی نفر دیگه رو دوست داشتم ب اجبار با ...

خیلی سخته واقعا سن کمیه هفده الان باید به فکر تحصیل باشی نه شوهر