2777
2789

من یه دختر دایی دارم عین خواهر میمونه برای من شوهرش قبلا خیلی تو کار زنا و شراب و... بعدش عاشق دختر داییم شده و به گفته دختر داییم همه کارهایی که کرده اعتراف کرده و گفته که بعد اینکه عاشقش شده خود به خود از این چیزا دور شده و اصلا سمتشون نرفته الان خیلی سال میگذره واقعا مرد خوب و با ایمانی شده روزه و نماز سر جاش هست و تا حالا هیزی ازش ندیدم 

ولی تنها چیزی که هست اینه که خیلی غیر طبیعی بلا میاد سر بچه هاش یعنی دوتا دختر داره یه پسر اصلا نمیشه حداقل ۶ ماه اینا از بلا در امان باشن این یعنی کار خدا هست که داره تقاص پس میدع؟؟

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم نمیشه قضاوت کرد.ی بنده خدایی توجوونی همش خلاف میکردوپولش ازراه حروم بودبعدچندسال توبه کردوباکارگری زندگیش گذروند ولی الان بعد۳۰سال بچه هاش شبیه خودش شدن

آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....
اون آقا اگه زن حق اون خانوم گردن هر دوی ایناس یعنی حق الناس ،خدا از حق الناس نمی‌گذره باید از اون خا ...

متوجه نشدم از کی باید حلالیت بخوان؟؟

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜

خدا واضحا گفته همه گناهارو میبخشه

ایشونم توبه کرده و انسان خوبی شده

اینکه چرا بلا سر بچه هاش میادو نمیشه الزاما ربط داد به گذشته اون اقا!!!

اتفاقا خدا اون بنده خوباشو بیشتر امتحان میکنه و سختی میده بهشون.

اگه توبه کرده خدا توبه پذیره خود خدا گفته بعد توبه اون گناه چنان بخشیده میشه که انگار اتفاق نیافتاده پس به اون موضوع مربوط نیست   شاید حق الناس گردنشونه  شاید اون موقع که گناه میکرده حق دیگران رو ضایع کرده توبه از گناه رو خدا میبخشه اما حق الناس رو باید بنده خدا ببخشه بهشون بگو صدقه خیلی بدن  بعد هر نماز به نیت خودشون وخانوادشون ایتالکرسی بخونن خیلی مجریه و شر رو ازشون دور میکنه 

چرا به شما گفته اینارو؟

چون ما خیلی صمیمی هستیم با هم دختر داییم این روزا فکر و ذکرش شده اینکه نکنه گناه های شوهرش خدا داره از بچه هاش میگیره داره دیونه میشه همش دنبال بچه ها افتاده بلایی سرشون نیاد زنگ میزنه با من درد دل میکنه

چون ما خیلی صمیمی هستیم با هم دختر داییم این روزا فکر و ذکرش شده اینکه نکنه گناه های شوهرش خدا داره ...

عزیزم بگو ی خون بریزن وبدن به فقرا صدقه هرروزبزاره کنار.سوره هایی که واسه دفع بلاوخطرهست قرائت کنن.انشالله که بلا ازشون دورمیشه

آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....

هر بلا و مشکلی به خاطر گناه نیست ، شاید چشم میخورن ، شاید امتحانه ، شاید بی احتیاطی دارن

اگر اون گناه هایی که انجام داده حق الناسی نداره و فقط حق الله و حق النفس بوده اونا با توبه و پشیمونی بخشیده شده و طرف تو مسیر جبران هم بوده و هست

اما اگه حق الناسی این وسط هست یا پیدا کنه حلالیت بطلبه و جبران کنه یا تا میتونه از طرف اون شخص خیرات کنه صدقه بده و زیاد صلوات و استغفار بفرسته ... اگه حق الناس خاصی وجود داره تلاش کنه حلالیت بطلبه

هر بلا و مشکلی به خاطر گناه نیست ، شاید چشم میخورن ، شاید امتحانه ، شاید بی احتیاطی دارن اگر اون گن ...

خیلی ببخشید این سوال میپرسم اگه یکی از دخترایی که باهاش زنا کرده باکره بوده باشه ولی خودش راضی بودع حق الناس هست؟ 

بله بخشیده میشه با توبه و ایمان و عمل صالح آیه هفتاد سوره فرقان رو بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
2810