2777
2789
عنوان

بچتونو تا کی میفرستید مدرسه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 114 پست
بچه ها حالا که مدرسه نمیرن  کلاس دوم و پیش دبستان تازه میمونن خونه دعوا میکنن

وای دعوا از همه بدتره ، پس خوب کردین فرستادین

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم گفتن بچه هامون دائم مریض هستن وقتی میان مدرسه، از الان تعطیل باشن تا روز عید حالشون خوب باشه

چه جالب نشنیده بودم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
وای دعوا از همه بدتره ، پس خوب کردین فرستادین

تا مدرسه نگه تعطیل میرن دیگه امید به خدا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دختر من امروز روز آخر مدرسش بود دیگه تعطیل شد

به سلامتی ، انشالله سال خوبی در پیش داشته باشید

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
جون بابااااا ، هر چه پیش آید خوش آید ...

از دست تووووووو😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣💚

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

اینکه میگن اگه کمک به مدرسه کامل ندین ، کارت ورود به جلسه نمیدن به دانش آموزا از دستشون برمیاد یانه؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
تا مدرسه نگه تعطیل میرن دیگه امید به خدا

به سلامتی انشالله ، سال خوبیو براتون ارزو میکنم

دیگه رفت سربازی کلا آبا از اسیاب افتاد

فرقی نداره برای من.هرچیزی اون تب و تاب و آتیشش زمانی داره. من بی حس شدم. پروفمم حال ندارم عوض کنم نمیدونم چی بذارم. 

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌