2777
2789
عنوان

بچتونو تا کی میفرستید مدرسه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 114 پست
بیخیال ، بزار یکم ازاد باشن تفریح کنن ، چند سالشونه ؟

بچه ها حالا که مدرسه نمیرن 

کلاس دوم و پیش دبستان

تازه میمونن خونه دعوا میکنن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
برای ابله مرغون ترسیدم این هفته دیگه نذاشتم بره

هفته های آخر کلا تق و لق میشه ، خوب کردین از بیماری جلوگیری کردین

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز شنبه اخرین روزی بود ک رفت هرچند معلمش گفت هرکی نیاد غیبت میزنم براش ولی والدین گفتن اجازه نمیدی ...

معلما همیشه کلی از این ترفندا میزنن . درسشون عقب بوده مگه ؟؟

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
معلما همیشه کلی از این ترفندا میزنن . درسشون عقب بوده مگه ؟؟

ن ، کلاس اولیه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
بچه ندارم ولی خودم فقط امروز 🤣💔

منم مجردم بابا ، تاپیک زدم اگه کسی خواست بچه ها رو مجبور کنه خانواده ها از قوانینش اطلاع داشته باشن

دیروز مدیرشون گفت تا ۲۸🥶

چه زیاد.گرچند ما رو تا ۲۸ مجبور میکردن بریم.

از اون هفته معلم دخترم بشون گفته تا۲۴ام اجبار بعدش دلبخواهی ک این هفته ی آخر ..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
فردا رو برن  ولی چهارشنبه رو خانمشون هم گفته نیاید😁🤣خطرناکه

چه معلم خوبی ، دلم خواست بازم بچه شم برم مدرسشون

روز شنبه اخرین روزی بود ک رفت هرچند معلمش گفت هرکی نیاد غیبت میزنم براش ولی والدین گفتن اجازه نمیدی ...

چرا 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من نهمم، نمیرم دیگه امروز و دیروز فقط جهت خوش گذرونی رفتیم ک جشن بود

خوش بگذره ، جونگوک چخبر ؟؟

دعوا شد اولش سر فوش میومدن فوش مامان میدادن میگفتن هرکی بیاد دعوا کردیم شدید اخر سر با قران 😂😂

یا ابلفض ، مامانا چیکار کردن این وسط . ولی حوشم اومد اخرش خوب حل کردین   

چرا 

نمیدونم گفتن بچه هامون دائم مریض هستن وقتی میان مدرسه، از الان تعطیل باشن تا روز عید حالشون خوب باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
خوش بگذره ، جونگوک چخبر ؟؟

پیگیرش نیستم حقیقتا. 

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
نه بابا مدرسه کجا بود تعطیله گور بابای مدرسه و کلاس و همه چی🤣🤣🤣🤣🤣

جون بابااااا ، هر چه پیش آید خوش آید ...