2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

چی گفته چند سالشه 

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .

مبارک باشه

تولد شوهرمم هست، سرکاره راهه دور، بحث کردیم قهریم خیلی حرفای سنگینی زد، الان کادوشم گرفتم ولی دلم نمیخواد پیام بدم تبریک بگم نمیدونم چی کار کنم😐

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

واقعا چرا ؟

منم اشک میریزم وقتی پسرم پست میفرسته برام 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

مبارک باشه

چرا اخه گریه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
واقعا چرا ؟ منم اشک میریزم وقتی پسرم پست میفرسته برام 

چ پستایی میفرستع

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
مبارک باشه تولد شوهرمم هست، سرکاره راهه دور، بحث کردیم قهریم خیلی حرفای سنگینی زد، الان کادوشم گرفت ...

نزدیک عید شوهرا دیونع میشن 

ماله ما بدتره 

کلا گم شده 🤣

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
مبارک باشه تولد شوهرمم هست، سرکاره راهه دور، بحث کردیم قهریم خیلی حرفای سنگینی زد، الان کادوشم گرفت ...

قهر بمونی دم عیدی، اوقاتت بیشتر تلخ میشه 

میدونم ناراحتی ولی تموم نکنی بیشتر ناراحت میشی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
2809