2777
2789
من پسرم یک سال و چهآر ماه است غذا نمیخوره کم وزن شده دکتر بهم گفته شیر شب را بهش نده تا غذا بخوره چطور این کار را انجام بدم کودکم خیلی شبها شیر میخوره وقتی گریه میکنه چکار کنم به شیشه شیر هم عادت نداره و بلد نیست باهاش چیزی بخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سه هفته میشه از شیر گرفتم خداییش راحت شدن اشتهای پسرمم زیاد شده ولی تا دو هفته عذابم داد اصلا سابقه نداشت گریه کنه هر شب یک ساعت گریه میکرد و نصف شبم دوباره گریه خیلی سخت بود ولی خداروشکر گذشت الانم شب تا صبح بیدار ننیشه
ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند
والا من پسرم ده یازده ماهش بود میخواستم از شیر شب بگیرم تا یک ماه بیچاره ام کرد هر شب گریه گریه آخرش تا شیر خشک یا شیر نمیخورد نمیخوابید اگرم میخوابید دوباره یه ساعت بعد بیدار میشد همین برنامه اصلا دیگه داشتم عصبی میشدم گفتم بیخیال بابا شیر میدادم بهش راحت تر بودم انگار ولش کردم
تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  
ترنج جان،۱۰ ۱۱ ماه که خیلی زوده
هم خودت رو آذین کردی و هم بچه رو
میگن از ی سنی که دیگه غذا خوردنش بهتر شه،اگر شب سیر باشه وقتی شیرش بدی و بخوابه،دیگه تا صبح بیدار نمیشه
من می خوام اگر بشه از شیر روز بگیرمش و یا حداقل کمتر بخوره شیر