2777
2789
عنوان

مزوژل

4476 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها جون، صبحتون بخیر، من نوبت مزوژل گرفتم کسی هست انجام داده باشه و راضی باشه؟ چه مارکی خوبه؟ آیا واقعا تاثیر داره؟ آخه خیلی هم گرونه، میگم نکنه انجام بدم و الکی باشه، تو رو خدا جیزی میدونید راهنمایی کنید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پنج جلسه رفتم هر جلسه ۷٠٠ تومن دریغ از کوچیکترین تغییر

عزیزم شما مزوتراپی رفتین یا مزوژل؟ آخه مزوژل قیمتش خیلی بالاتر هست، اما مزوتراپی تقریبا جلسه ای 600،یا 700 هست، احتمالا مزوتراپی بوده برا شما، بعد چه مارکی براتون تزریق کرد؟ 

من مزوتراپی رفتم به نظرم و مزوژل فکر کنم شبیه همون باشه به نظرم بیشتر پول هدر دادنه 

مزوژل میگن خیلی بهتر از مزوتراپی هست، خیلی هم قیمتش بالاتره، مزوتراپی جلسه ای 600،اما مزوژل3/5،برا شما جواب نداد مزوتراپی؟ 

مزوژل میگن خیلی بهتر از مزوتراپی هست، خیلی هم قیمتش بالاتره، مزوتراپی جلسه ای 600،اما مزوژل3/5،برا ش ...

من بیشتر لیزر رفتم دوجلسه ای هم مزوتراپی رفتم که نتیجه ای ندیدم ادامه ندادم 

صورتتون لک داشت که رفتین لیزر؟ راضی نبودین؟ 

بله کک و مک داشتم از لیزر هم راضی نبودم چون پوست سبزه مناسب لیزر نیست پوستم بدتر شد بعد رفتم مزوتراپی اونم دیدم بی فایده است کلا پوست رو کمتر دستکاری فیزیکی کنی بهتره جای شما بودم انجام نمیدادم 

بله کک و مک داشتم از لیزر هم راضی نبودم چون پوست سبزه مناسب لیزر نیست پوستم بدتر شد بعد رفتم مزوتراپ ...

جدی میگی عزیزم؟ ای وای پس چیکار کنم؟ من یکم چروک هم داشتم توی پیشونیم، میخواستم بوتاکس کنم، بعد گفتم شاید با همین مزوژل، چروک‌های سطحی هم از بین بره نخوام دیگه برم بوتاکس 

خیلی دوست دارم دم عیدی یکم به پوستم برسم، کدر شده پوستم و لک دار، هر چی هم آبرسان میزنم انگار پوستم ...

منم خیلی بهش میرسم اما بدتر میشه که بهتر نمیشه یه کرم خارجی خیلی خوب با تحقیق زیاد بخر یعنی اصل باشه بزن ، من چون صورتم لک هم شده متاسفانه به خاطر لیزر کوفتی الان کرم دست ساز خریدم میزنم 

منم خیلی بهش میرسم اما بدتر میشه که بهتر نمیشه یه کرم خارجی خیلی خوب با تحقیق زیاد بخر یعنی اصل باشه ...

عزیزم از من میشنوی اصلا کرم دست ساز نزن اصلا، صورتت داغون میشه خدایی نکرده، من کرم‌های اصل و خوب هم میزنم، ضدآفتاب عالی میزنم، ولی انگار کلاژن سازی پوستم متوقف شده، نمیدونم چرا 

جدی میگی عزیزم؟ ای وای پس چیکار کنم؟ من یکم چروک هم داشتم توی پیشونیم، میخواستم بوتاکس کنم، بعد گفتم ...

والا مژول رو نمیدونم چون خیلی هم گرونه بعد مطمئن باش یک جلسه و دوجلسه تاثیر نداره مثلا باید ده جلسه بری بعدم اخرش میبینی هیچی به هیچی کاری که من با لیزر کردم ۵جلسه رفتم فقط پوستم داغون شد

2810