بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان یه چیزی بگو شانس همه میشن روانشناس روشنفکر فرهیخته و هزاران نظریه مثبت..اره بسپرش به خدا؟البته اکثریت این نسخه کاملا درست و منطقی رو برای دیگران میدن فقط کافیه مشکل خودشون باشه....من تمام نظراتی رومه دادن دروغ چرا قبول دارم.ولی یه وقتایی یه چیزایی رو آدم نه با سپردن به خدا نه بابیخیالی ونه باببخشش ونه باهیچ چیز دیگه نمیتونه ازش ردبشه وتاادم خودش اقدام نکنه حالش خوب نمیشه باهات شرط میبندم اونی که این چیزارومیگه مزه انتقام وضربه زدن به کسی که بدت ازش میادرونچشیده.تاببینه چقدردلش خنک میشه واعصاب وافکارش آرام...حالا دیگه بستگی به خودت داره که نسبت به شدت نفرتی که ازش داری نوع مشکل خودت تشخیص میدی این ضربه درچه حدی باید باشه.هزارمدلش داریم از ضربه مالی گرفته تا فیزیکی روحی من چه میدونم هرطورکه تونستی یالایق دونستی اگه واقعا حقش باشه مطمن باش هیچ گونه عذاب وجدانی هم بعدانداره حق داشتی دوست نداشتی ازحق خودت بگذری