2777
2789
عنوان

دخترکم رو ببینین😃💖

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 31 پست
عزیییییزم انشالله عروس شدنش رو ببینی خیلی جیگریه خاله موشه
خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی دوست جونا.
من به این جمله ی حضرت علی علیه السلام ایمان دارم.رزق دو نوع است:یکی انکه تو در پی آنی و او از تو گریزان و دیگری رزقی که در پی توست.البته این به معنای عدم تلاش نیست.تلاش از تو بقیش با خداست.تو آرامش داشته باش و توکلت به خدا باشه. سربزنگاه دست خدارو خواهی دید.
اول فک کردم دست خودشه زیر روسریش ترسیدم ،میخواستم بهت بگم ترسیدم ناراحت بشی. خخخخ. خیلی بهم استرس وارد کردی

عـــــاشِــــــقَــــم بمون همیشه ; باورم همیشگه شه , فرق بـــــــــود و نــــــبـودت فرق مرگـــــــــ و زندگیـــــــــشه ، فرق بــــــود و نــــبـودت فرق مرگــــ و زندگیــــــــشه

مرسی بچه ها.لطف دارین.😄😘
من به این جمله ی حضرت علی علیه السلام ایمان دارم.رزق دو نوع است:یکی انکه تو در پی آنی و او از تو گریزان و دیگری رزقی که در پی توست.البته این به معنای عدم تلاش نیست.تلاش از تو بقیش با خداست.تو آرامش داشته باش و توکلت به خدا باشه. سربزنگاه دست خدارو خواهی دید.
لا حول و لا قوه الا بالله. ماشاءالله خدا زیر سایه امام زمان حفظ,اش کنه
«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)
ای جونم ننه ننه چه نازی
سلام خداجون من میدونم که هرکاری میکنی به صلاحمونه امامابندههات کم طاقتیم.میدونم حکمتی بودتوآسمونی شدنه امیررضام،مراقب امیررضام باش وصبرنبودش وبرام بفرست.خداجونم میدونستم بزرگی کریمی رحیمی،بخشنده ای،یامولای من شکرت شکرت که نزاشتی باداغ امیرم بسوزم من میدونستم دویاره امیرموبهم برمیگردونی،شکرت یارب شکرت یاالهی شکرت،من تواین دنیادیگه نه پدری نه مادری مونده واسم خودت شدی همکسم پشتوپناهم.باش خداباش ،شکرت که باردیگه بمن نی نی دادی شکرت که بازم خنده وشادی توخونه ام آوردی شکرت که نزاشتی دل شوهرمودخترم سنگین بمونه خداجون حالاکه دادیش بهم نگهدارش باش حافظش باش تاآخر۹ماهم تابسلامتی بغلش کنم وبوش گنم امیررضامو. شکرت خداشکرت الحمدلله یارب العالمین.دوستت دارم خداجون.
مرسی بچه ها. حلما جان ممنون بابت دعای قشنگت.
2810