2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم داستان خواهرم+اگر میترسید نیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4394 بازدید | 183 پست
اصلا  وظیفه ام هست کاری نکردم

محبت کردین

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نه همون یه بار کافیه وقتی بطری آب تموم شد و دوباره می تونید درست کنید  بهش می گن آب شفاء  ...

خواهش میکنم عزیزم ممنونم از شما بابت راهنماییتون

حتما درست میکنم انشاالله از فردا

برام دعا کنید خواهرم خوب شه بیام تاپیکشو بزنم😓التماس دعا دارم

کاربری دست دونفره..من و دوستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا  بردار منم پوست استخوان شده بود خیلی خیلی لاغر حتی بردار من بیمارستان نادری گرفت کسی بود ...

چقدر نشونه هاش شبیه اجی منه

عزیزم برادر شما با دعا خوب شدن؟ یا به روانپزشک هم مراجعه کردین؟

الان حال روحیش چطوره؟ چقدر طول کشبد بهبود پیدا کنه؟

عزیزم قبل از رفتن پیش دعانویس باید راجع بهش تحقیق کرد  دعانویس خوب دعانویسی هستش که فقط برای خ ...

نه متاسفانه عزیزم 

شناختی نداشتیم ازش. نمیشناختیم کسیو ایشون رو هم یکی بهمون معرفی کرد ، کلا اولین بار بود پامون به اینجور جاها باز میشد

من از این دعا نویس به اون دعا نویس الان خوب شده ولی زیاد هم نه الان دانشگاه فرهنگیان  قبول شده ...

خیلی خیلی ناراحت شدم😓ای وای

خداروشکر همینکه داداشتون یه قدم رو به بهبودی رفته و تونستید بهش کمک کنید خیلی خوبه خدا خیرتون بده

حرز ابودجانه هم خوبه براش سفارش بدین روی پوست آهو بنویسن براش بزنه به دیوار اتاقش  و در طول رو ...

ممنونم از کمکتون ، حتما انجامش میدیم

التماس دعا دارم برامون دعا کنین بیام تاپیک خوشحالی بزنم😓🙏🏻

همون یکبار کافیه  خوب گلی این وسط باید هر طور شده راضیش کنی باهات حرف بزنه ببرش بیرون باهاش حر ...

چشم حتما عزیزم❤️ ، حتما سعی میکنم بیشتر باهاش وقتمو بگذرونم امیدوارم که هرچی زودتر نتیجه بگیریم بخدا همش غصه می خوریم براش😓نمیدونیم چیشد که بر سرمون اومد

چشم حتما عزیزم❤️ ، حتما سعی میکنم بیشتر باهاش وقتمو بگذرونم امیدوارم که هرچی زودتر نتیجه بگیریم بخدا ...

عزیزمی 

خداخیرت بده که هواشو داری 

با قلب مهربونی که شما داری حتما حتما زود زود خوب می شه

ممنونم از درکتون عزیزم ، توی خونواده واقعا هممون بهم ریختیم وضعیت و احوال خواهرمو که میبینیم غصه میخ ...

خواهش میکنم عزیزم، والا دعا نویس یه دعایی داد میگفت ببنده به بازوش و یه دعایم فکر میکنم زیر بالشتش میذاشت می‌خوابید چیز دیگه ام یادم نمیاد...ان شالله که مشکلت خواهرتون حل بشه...خیلی آسیب هتی اجتماعي تو جوونا زیاد شده هواشو داشته باشیم و یه مدلی باهاش صمیمی شو که مشکلش رو بهتون بگه...احساس میکنم خواهرتون مشکلی داره و نمیگه و کتمان میکنه ..سعی کنید سرزنشش نکنید

عزیزمی  خداخیرت بده که هواشو داری  با قلب مهربونی که شما داری حتما حتما زود زود خوب می ش ...

ممنونم از دعای خیرتون عزیزم ، مهربونی و خوش قلبی از خودتونه😍

خواهش میکنم عزیزم، والا دعا نویس یه دعایی داد میگفت ببنده به بازوش و یه دعایم فکر میکنم زیر بالشتش م ...

دقیقا درست میفرمایید

من همه سعی خودمو میکنم بهش نزدیک تر شم ، امیدوارم جواب بده بخدا خیلی چشم انتظار نتیجه ایم و ببینیم که خواهرم خوب شده😓

متشکرم که وقت گذاشتین راهنمایی کردین عزیزم

2810