2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم داستان خواهرم+اگر میترسید نیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4394 بازدید | 183 پست
✅💐 جهت از بین بردن آثار #چشم #زخم 💐✅ 💠✨این کلمات را بر روی تخم مرغ بنویسید   💠✨کلمات ...

انجام میدم ان شاءالله 

باید طرف ایستاده باشه یا فرقی نداره 

بعد باید زمین رو بشورم درسته ؟  تو آشپزخونه میتونم انجام بدم ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اخه منکه چیزی ندارم بخوان طلسمم کنن  واسه همینه هر روز انرژی ندارم و بیمارم ؟  حتی دوبار ...

بحث چیزی داشتن ک نیست 

شما شیطان رو ک نمیشناسی 

از شما ک معلم قرآنی در عجبم چرا باور نمیکنی اجنه کافر و شیطان چ ها ک نمیکنن 

مگر قرآن رو با معنی و تفسیر نمیخونی عزیزکم

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انجام میدم ان شاءالله  باید طرف ایستاده باشه یا فرقی نداره  بعد باید زمین رو بشورم درسته ...

وقتی این کارها رو انجام دادی تخم مرغ رو بزار تو پلاستیک و وسط پاش بزن زمین ک خونه کثیف نشه

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
✅💐 جهت از بین بردن آثار #چشم #زخم 💐✅ 💠✨این کلمات را بر روی تخم مرغ بنویسید   💠✨کلمات ...

خسته نباشید یه سوال دارم چون شما اهل مطالعه هستید ممنون میشم بفرمایید

چرا برای چشم زخم از تخم مرغ استفاده میکنن؟

امسال میشم physiatrist :)
عزیزم من تاپیک اخر خانومِ مهرجان رو مطالعه کردم راجب باطل کردن طلسم و جادو هست اونو شمام مطالعه کنین ...

ممنونم . عاقبت بخیر باشید

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
بحث چیزی داشتن ک نیست  شما شیطان رو ک نمیشناسی  از شما ک معلم قرآنی در عجبم چرا باور نمی ...

معلم نیستم عزیزم برای حفظ قرآن با پسرم میریم کلاس  نوآموزیم درواقع

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
معلم نیستم عزیزم برای حفظ قرآن با پسرم میریم کلاس  نوآموزیم درواقع

بهر حال اهل مطالعه قرآن هستید .

تفسیر صوتی قرآن آقای قرائتی رو گوش کنید تا ببیند اصل قرآن چی هست التماس دعا

بهر حال اهل مطالعه قرآن هستید . تفسیر صوتی قرآن آقای قرائتی رو گوش کنید تا ببیند اصل قرآن چی هست ال ...

با معنی حفظ میکنم تا اونجاییکه درکش رو داشته باشم 

ممنونم اگه سوال داشتم میتونم تگتون کنم ؟

عزیزم موقع خوندن قرآن التماس دعا دارم 🌹

محتاج دعا عزیزم 🌹

با معنی حفظ میکنم تا اونجاییکه درکش رو داشته باشم  ممنونم اگه سوال داشتم میتونم تگتون کنم ؟

صد البته 

افتخار میکنم با شما هم کلام باشم

صد البته  افتخار میکنم با شما هم کلام باشم

بزرگوارید

صد البته  افتخار میکنم با شما هم کلام باشم

عزیزم جسارتا یه سوال هم میتونم بپرسم ؟ 

پدرم چندسالی میشه به رحمت خدا رفتن

خواهرم چند وقتیه میگه احساسش میکنم هم تو خونه خودش هم خونه مامانم میگه حس میکنم که خوشحال و خندانه 

واقعا روح رو احساس میکنه یا چی ؟ 

عزیزم جسارتا یه سوال هم میتونم بپرسم ؟  پدرم چندسالی میشه به رحمت خدا رفتن خواهرم چند وقتیه م ...

برای پدرتون خیرات بدید .

خواهرتون خیلی اهل عبادته؟

2810