2777
2789
عنوان

کلام تو بچه اوتیسم کی میاد????

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 33 پست
دکتر بمنم گفت عدم تمرکز داره و گفتار درمان میخواد ی دکتر دیگ بردم گفت بزار مهد  گذاشتم مهد و ...

یا مثلا فرایند بارون اومدن که ابرا بهم میخورن رو  با رسم شکل میگه

ولی خیلی ناراحتم منم😧

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گفتار درمانی خوب تو شهرتون پیدا کن ببر یعنی چی تمرگز نداره یاد نمیدم طرف اگه این کاره بود باید راش مینداخت 

فامیل ما هیچی بلد نبود و حرف هم نمیزد کلی پول کلاس دادن الحمدلله ماشالله حرف میزنه و شعر و این چیزا هم میخونه 

عزیزم میدونم سخته ولی قوی باش خودتو نباز هر چی محکم تر باشی و بچت رو کلاس های مختلف ببری تا مدرسه بخواد بره راه بیوفته برای خودش و خودتون هم بهتره 

پس نا امید نشو و ادامه بده به درمانش 

انشاءالله ک به حق امام حسین حرف بزنه و توجه و تمرگزش عادی بشه توکلت بخدا باشه.

خدایا شکرت🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا اصلا حال یادگیری نداره فقط شیطنت

اگر مهد نمیره حتما حتما بزارش

من دو هفته نزاشتم مریض بود یعنی به عینه میبینم با بچهاست رفتارش بهتره 

فردا میخواد بره جشن نوروز دارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز مهد بود نمیدونم چرا با گریه اومد بیرون زبون هم نداره بگه

از مربیش بپرس پ ازش بخواه فیلم دوربینو نشونت بدن

منم یبار پسرم گفت خاله دوا(دعوا) رفتم دوربین دیدم داشت میفرست بخوابه مقاومت میکرد پسرم😆

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسم امام حسین میاد گریه م میاد چقدر خاک تربت به این بچه دادیم

تحمل داشته باش عزیزم بخاطر بچت هم ک شده صبور و محکم باش گفتار درمانی و کلاس های خوب ببرش .خیلی بهتر میشه مطمعن باش خدا خیلی بزرگه.

خدایا شکرت🙏

پسرمنم ۶ سالشه و اوتیسم و بیش فعال تمرکزم نداره .

پازل حیونات .نخ داخل قرقره کردن و بادست دیگر به بیرون کشید .روی تخته با ماژیک خط صاف .خطی خطی.دایره .فلش کارت حیوانات .میوه ها پازل هم باشه خوبه .کشیدن دایره تو درتو. داخل دایره نقطه گذاشتن. وصل کردن نقطه به همیدیگه با یک صاف. صدای حیوانات .شمع فوت کردن. . ماساژ دهان .  ماساژ بدن موقع خواب ماساژ پیشانی کف دست زیر بغل و پا وشکم .حتما هم تو اتاق خودش بخوابه .سعی کن غذاشو سر یک ساعت مشخص بدی .غذاشو خورد خودش بشقابشو بیاره واست .حوله مربوط بچلون کمکش کن تو جهت های مختلف .  توپ ژله ی . خمیر ورز بده .گرد کنه لوله کنه .کاغذ مچاله کنه .کلید رو در بچرخونه. عدس و نخود ریختن تو قوطی.در قوطی بستن.  

سعی کن گفتار درمانی و کاردرمانی رو حتما ببری چون تو سن طلایی هستش صدرصد یادگیریش بالاتره و خودتم باید خیلی تلاش کنی میدونم سخته درکت میکنم ولی باید سعی خودمونو بکنیم 

منم برده بودم ی دکتری میگقت بچه ت نمیشینه  برو بهتر شد بیا منم رفتم یجای دیگه اون اینجوری نگفت بهم گفت شاید چند جلسه بیقراری کنه گریه کنه توطاقت بیار ناراحت نباش بالاخره مجبور میشه بشینه و همینطور هم شد 

نا امید نشو برو یک دکتر دیگه