2777
2789
عنوان

کلام تو بچه اوتیسم کی میاد????

1482 بازدید | 33 پست

حالم خیلی گرفته، پسرم ۴ سال و نیمه اس هنوز حرف نمیزنه بیش فعال هم هست و مرتب ااا مممممم میگه گاهی هم مامان و بابا، میترسم هیچوقت حرف نزنه. دلم ترکید از غصه ،گفتار درمان گفت کم توجهی و نمیتونه باهاش کار کنه. دارو هم داره می گیره یکی دو ماهه رسپریدون  و آمپول سربولازین ، دارو گیاهی هم بهش دادم بهتره ولی توجه و تمرکز نداره علاقه به یادگیری نداره. کی حرف میزنه خدای بزرگه تو رو خدا راهنمایی کنید

یه کاربری بود مامان پرهام همچین چیزی اون اطلاعات خوبی میداد اوتسیم بود فرزندشون

در دنیا هیچ چیز ناراحت کننده‌تر از نگران استطاعتِ مالی بودن نیست...!من از آن‌هایی که پول را حقیر می‌شمرند خیلی بدم می آید، این‌ها یا ریاکارند یا احمق...!پول مثل حس ششم می‌ماند که اگر نباشد آن پنج حس دیگر هیچ سودی ندارند...!با امکان وجود دادن به انسان، طبیعت مرتکب خطایی بسیار بزرگتر از یک اشتباه محاسباتی شد: طبیعت به جان خودش سوءقصد کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسردایی منم تا۴سالگی حرف نمیزد و تو یادگیری کندبود یا علاقه نشون نمیداد گفتاردرمانی بردنش گفت چون تو خونه به دو زبان صحبت میکنید روند یادگیری رو کندتر میکنی

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡

پیر من سه سالو سه ماهشه 

خیلی شیطنت داره و شلوغه

جمله بندیش کامل نیست ولی از وقتی مهد میره خیلیییی بهتره ولی بازم آآ میگه

مثلا پر خالی خیس خشک  تمییز و‌کثیف و رنگا طوسی سبز ابی  زرد شمارش تا ۱۰ اسم خوراکیا بیا بده بدو بشین  دایی عمه عمو و اینا رو میگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پیر من سه سالو سه ماهشه  خیلی شیطنت داره و شلوغه جمله بندیش کامل نیست ولی از وقتی مهد میره خی ...

دکتر بمنم گفت عدم تمرکز داره و گفتار درمان میخواد

ی دکتر دیگ بردم گفت بزار مهد 

گذاشتم مهد و راضیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35