2777
2789
عنوان

آقا یه دلیل بگید

73 بازدید | 7 پست

چرا اینقد واسه سقط جنین گارد میگیرن میگن عواقب بدی داره زندگیت نابود میشه خدا نمیبخشه و فلان.زنا که بدتره خیانت که بدتره چرا اونجور آدمها هیچیشون نمیشه عذاب وجدان نمیگیرن بلایی هم سرشون نمیاد؟!

منکه مخالف نیستم باردار هم بشم سقط میکنم خرجی باسه بهتر از اینه اون بجه تو این جهنم بیاد

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منکه مخالف نیستم باردار هم بشم سقط میکنم خرجی باسه بهتر از اینه اون بجه تو این جهنم بیاد

ولی این دلیل محکمی نیست.برای گناهانمون نباید توجیه بیاریم این خودش بدترین کاره.اقا سقط میکنی هرگناهی می‌کنی لاقل قبول کن کارت اشتباهه گناه کردی توجیه دیگه چیه.مد شده میگن نمیخوایم بچه عذاب بکشه و..

ولی این دلیل محکمی نیست.برای گناهانمون نباید توجیه بیاریم این خودش بدترین کاره.اقا سقط میکنی هرگناهی ...

حقیفتو دارم میگم به مد چیکار دارم ؟!

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹