2777
2789
عنوان

قرص ماشین ظرفشویی هوم پلاس

1098 بازدید | 12 پست

خانمها من از قرص ماشین ظرفشویی مارک هوم پلاس استفاده میکنم.  حس میکنم خیلی خوب تمیز نمیکنه؟  و شنیدم مارم های ایرانی ضرر داره برای دستگاه.  شما هوم پلاس استفاده کردید؟  برای شما چطوره؟  فیری و فینیش هم خیلی گرون شده

من نمک و ژل هوم پلاس استفاده کردم راضی بودم

قرصشم خریدم ولی هنوز استفاده نکردم

ولی یه جا نوشته بودند که باید پلاستیک روشو باز کنی چون مثل فینیش قابل حل نیست

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی بد میشوره بوی تند.و تیزیم داره استارتر نخریا

کلا موندم ایرانی بخرم یا پولام رو هدر ندم جمع بسه خارجی بخرم.  اخه همه چیاش با هم شده 2.5میلیون. تو ی پیج اینستا اصل میفروشه 

کلا موندم ایرانی بخرم یا پولام رو هدر ندم جمع بسه خارجی بخرم.  اخه همه چیاش با هم شده 2.5میلیون ...

اره منم نمک و قرص فری خریدم ۳میلیون و دویست

خیلی گرون شدن

💚 نماز لیله الدفن برای عزیزانتون میخونم💚

خیلی.  ولی من تو 4 ماه داشتمش.  این سری هوم پلاس  همش شد 500 تومن ولی ارزششو نداره بن ...

برای من صرف نمیکنه به دوماهم نمیکشه‌تموم میشه😂

گاهی وقتا روزی دوبار روشن میکنم من ماشینو

💚 نماز لیله الدفن برای عزیزانتون میخونم💚