2777
2789
عنوان

شده بعد یه مدت دوباره ببینیش؟

101 بازدید | 16 پست

امروز دیدمش فک میکردم دوست داشتنش توهمات ذهنمه ولی یجوری دلم زیر و رو شد استرس گرفتم دستام میلرزید فهمیدم دوس داشتنم واقعی بود و هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چن وقت باهم بودین؟ حرف زدی؟همش میگم ببینمش هیچی نمیگم یه دل سیر نگاش میکنم ولی حیف

باهم نبودیم 

حرفم نزدم کفشاشو دیدم خودشم از دور دیدم  از جلوش رد شدم نگاش نکردم بعد فهمیدم خودش بوده

از نظر من فقط ی حس وابستگی هست و بعد ی مدت دیگه مهم نیس  چون خودم تجربه کردم

وابسته به چی؟

چن ماه شده ولی فکرش ....نه حرفی نه تماسی نه دیداری ولی امان از فکرش از لحظه هایی که بود

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
باهم نبودیم  حرفم نزدم کفشاشو دیدم خودشم از دور دیدم  از جلوش رد شدم نگاش نکردم بعد فهمید ...

دلت نخاس تو چشاش نگا کنی بری تز نزدیک ببینیش

من همش میگم ببینمش باورت نمیشه میرم بیرون جوری خوب لباس میپوشم اینا که شاید دیدمش ابروم نره همش امید دارم به دیدنش

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

اره بعد یکسال پریشب  تو یه عروسی دیدمش من اصلااا نگاش نمی کردم ولی متوجه شدم تمام مدت نگام میکرد حتی چندباری دنبالم اومد یه جا هم باهم برخود کردیم مجبور شدم یه چیزی ازش بگیرم ولی باز نگا صورتش نکردم...شبش ساعت ۲ونیم پیام داده بود ولی پاکش کرد🥲خیلی دلم براش تنگ شده ولی چون جدایی از طرف اون بود بهش محل ندادم