2777
2789
عنوان

این لباسا رو باید بشورم؟؟؟

613 بازدید | 24 پست

مامانا دارم ساک زایمان میبندم بنظرتون لباسای سرهمی ک تو کاور بودن رو باید بشورم یا تمیزن؟؟با لباسشویی بشورم لباسارو یا دست ؟واینکه چ وسایلایی رو جمع کنم؟مرسی

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم. دولت صحبت آن مونس جان مارا بس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بشور با پودر صابون فیروز، با دست بشور

مایع لباس بچه هم دارم آخه خیلی زیادن بخام همه رو با دست بشورم🥲

اونارو هم یکی دوخته دیگه بشور من همرو شستم تا چند ماه اولم اصلا لباساسو تو لباسشویی نذاشتم همرو با د ...

من بچم یک سال و دوماهشه هنوزم با دست میشورم☹😐

جاذبه زمین به خاطر خاکی بودنشه! پس تا میتونی خاکی باش..
آره بشور با پودر صابون فیروز، با دست بشور

من لباسای پسرمو با پودر فیروز میشستم خیلی زود رنگش میرفت ولی الان با مایع لباسشویی میشورم خیلی راضیم فقط اگه لکه داشته باشه اون قسمت لکه رو پودر میرنم میسابم با دست تمیز میشه

مایع لباس بچه هم دارم آخه خیلی زیادن بخام همه رو با دست بشورم🥲

همه رو نشور سه چهار دست رو فقط، اونایی که روزای اول میپوشه انشالله

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

عزیزممنم ساک بیمارستانمو دیشب بستم انشالله  فردا پس فردا زایمانمه 

گلم بله لباس هرچی داره بشور با مایع کودک اگ میتونی با دست بشور زیادم شستشو نداره البته 

دو دست لباس همه جی واسه نینی 

پتودورپیچ  . مای بیبی سایز صفر دستمال مرطوب

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦
اونارو هم یکی دوخته دیگه بشور من همرو شستم تا چند ماه اولم اصلا لباساسو تو لباسشویی نذاشتم همرو با د ...

ینی لباسشویی بندازم بد میشه شکمم خیلی بزرگه نمیتونم بشینم یا سرپا وایسم 🥲کسی هم اینجا ندارم بشوره برام

ینی لباسشویی بندازم بد میشه شکمم خیلی بزرگه نمیتونم بشینم یا سرپا وایسم 🥲کسی هم اینجا ندارم بشوره ب ...

من بچه ندارم ولی به نظرم یه دور بذار لباسشویی خالی شسته بشه بعد هم لباس های بچه رو با مایع بذار بشوره

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
2810