2777
2789
عنوان

اسهال و استفراغ

104 بازدید | 19 پست

پسرم اسهال و استفراغ داره بدون علایم دیگه ای یکم بهتر میشه فکر میکنم خوب شده دیگه الانم دوباره حالش بهم خورد بی حال شدو خوابید دیگه فردا میبرمش دکتر   کسی این مشکلو پیدا کرده ؟ ویروس جدیده شایع شده ؟چقدر طول میکشه؟

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باردارم 4 روز طول کشید البته بستری شدم 

به خاطر بارداریتون بستری کردن؟

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
اگه تب نداره الان ببریش درمانگاه بهش سرم وصل میکنن حال عمومیش کلا خوب میشه فقط این دل درد تا چند روز ...

اصلا از دلدرد شکایت نمیکنه ولی گلاب به روتون امروز سه بار استفراغ کرده و اسهال خفیف چیز میخوره تو معدش نمیمونه لباشم خشک شده یعنی بدنش کم ابه الانم گفتم آب بخور میگه حالم بد میشه

به خاطر بارداریتون بستری کردن؟

بله 

چون خیلی زور اومده بود زیر شکمم درد زایمان پیدا کردم خدا رحم کرد بهم

هم ببخشین برای من خییییلی شدید بود خونریزی اسهال داشتم 

حس پیدا نشدنی فقط؛ حس مادریه +سختی‌های زندگی، با بچه‌هام قابل تحمله🫶
بیمارستان اطفال منظورم نیست ، این درمانگاهای معتبر یا بیمارستانای شخصی ، کلا من اینارو بیشتر قبول دا ...

منن پنج شنبه جمعه بود دکتر نبردمش مجبور باشم کلینکای شبانه روزی خصوصی میبرم اصلا تجربه خوبی ندارم ازشون دارو الکی میدن آنتی بیوتیک غیر ضروری و آمپول الان حوصله کردم تا فردا ببرم یه دکتر عمومی که به تشیخیص و داروهاش تا حدی اطمینان دارم

اصلا از دلدرد شکایت نمیکنه ولی گلاب به روتون امروز سه بار استفراغ کرده و اسهال خفیف چیز میخوره تو مع ...

همون عزیزم این ویروس اینطوریه ، وقتی خوب هم میشن تا چند روز التهاب روده دارن 

همون عزیزم این ویروس اینطوریه ، وقتی خوب هم میشن تا چند روز التهاب روده دارن 

از سرم و آمپول میترسه وگرنه میبردم یه سرم بزنن براش بدنش کم آب شده

منن پنج شنبه جمعه بود دکتر نبردمش مجبور باشم کلینکای شبانه روزی خصوصی میبرم اصلا تجربه خوبی ندارم از ...

ولی خب من دکترهای قدیمو خیلی قبول دارم بنظرم بعضی زمان ها نیازه آمپول مصرف کنن ، الان قلق پسرمو گرفتم میدونم با نسخه کدوم دکتر خوب میشه ، ی دکتر پیریه که منم بچه بودم پیشش میرفتم . مگه ما بچه بودیم آمپول نمیزدیم الان مگه مشکلمون چیه ،بابا اینا فقط دارن مارو میترسونن هیچیم بارشون نیست راه میرن بع بچه شربت های مختلف میدن طول درمانو زیاااد میکنن گاها بچه خوب هم نمیشه فقط این وسط بچه ضعیف میشه

بله  چون خیلی زور اومده بود زیر شکمم درد زایمان پیدا کردم خدا رحم کرد بهم هم ببخشین برای من خ ...

خدارو شکر به خیر گذشته

اصلا از دلدرد شکایت نمیکنه ولی گلاب به روتون امروز سه بار استفراغ کرده و اسهال خفیف چیز میخوره تو مع ...

دوتا دخترای منم گرفتن تا سه روز همینن دلپیچه خیییلی خفیف ولی بیحال و هیچی هم تو معدشون نمیمونه چیزی نمیخورن دارو خوردن  و قرص حالت تهوع که بهترن

ولی خب من دکترهای قدیمو خیلی قبول دارم بنظرم بعضی زمان ها نیازه آمپول مصرف کنن ، الان قلق پسرمو گرفت ...

دکتری که پسرمو میبرم یه آقای مسنیه دیگه به دارویی که میده تا حدی اطمینان دارم آمپول هم بنویسه میزنم براش ولی یه کلینیک رفتم روز تعطیلی بچم گوش درد داشت برای جرم گوش فکر میکردم التهابه بردم آنتی بیوتیک داده به خاطر یه ذره خلط که تو گلوش بوده