2777
2789
عنوان

چه کاره شم؟ دارم دیوونه می شم

109 بازدید | 15 پست

سلام وقت همه بخیر

بچه ها من واقعا گیر کردم و نیاز به راهنمایی دارم. حالم اینجوریه 

یه دل میگه این کار رو کن یه دل میگه اون کار رو کن.

من 23 سالمه ترم آخر مهندسی کامپیوترم. برای درس پروژم دارم یک سایت فروشگاهی وردپرسی میزنم. طی این کار احساس کردم که چرا کتابفروش نشم. من عاشق کتابم. مامانم کتابدار و من با کتاب بزرگ شدم. اخیرا هم یک کتابی به اسم زندگی داستانی ای جی فیکری خوندم و  دیدم از درون دلم می خواد کتاب فروش شم. توی کتاب فروشیم بخوابم و کلی به مشتری ها درباره کتاب ها توضیح بدم. 

اما خب از یک طرف دلم همیشه می خواست مهاجرت کنم. با برنامه نویسی می شه اما با کتابفروشی نه. چه کنم بچه ها؟! واقعا اذیتم. تضادها واقعا آزاردنده هستند. در مورد برنامه نویس هم با جاوا و اندروید آشنایی دارم. نمونه کار رو هم نشون یک متخصص دادم گفت به عنوان مبتدی کارم خیلی عالیه. خودم تنهایی نوشتم. لطفا بگین چه کار کنم. 

برای کتابفروشی هم توی ذهنم اول به صورت آنلاین کار کنم. بعد پول که در اوردم برم یک مغازه بزنم.

این شخصیت منه INFP

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دوتا کار را با هم انجام بده

آخه عزیزم چه جوری؟ آدم مگه میشه روی دو تا صندلی بشینه؟ آیندم رو توی چی ببینم؟

بعد یه سوال یک دختر می تونه تنهایی مهاجرت کنه؟ یعنی امنیت ش چه جوری؟ 

اول که درست رو قطعا تا آخر ادامه میدی برای آینده آیا سرمایه زدن کتابفروشی رو داری؟

نه اعصابم هم از این خورده که چرا توی این چهار سال دانشگاه از رشتم نتونستم پول در بیارم.

درمورد سرمایه توی نت نوشته بود برای کتافروشی آنلاین نیاز به هزینه زیادی نیست. یه هزیه کوچولو کافیه

فک کردی عین فیلماس ازصبح تاشب سرپا نگه ات میدارن با۴ملیون حقوق

نه ببین نمیخوام برای کسی کار کنم. خودم میخوام فروشگاه بزنم. نه اینکه کارمند یک فروشگاه باشم. خودم می خوام فروشنده کتابفروشی خودم باشم. البته اگه به نتیجه ای برسم که کدوم کار بهتره

اول که درست رو قطعا تا آخر ادامه میدی برای آینده آیا سرمایه زدن کتابفروشی رو داری؟

آره درسم رو که ادامه می دم. دوسشم دارم. اما خب با کتاب خیلی اختم. مخصوصا داستانی. شما هم اینجوری دچار تضاد میشین؟ برای انتخاب های مهم؟ 

آخه عزیزم چه جوری؟ آدم مگه میشه روی دو تا صندلی بشینه؟ آیندم رو توی چی ببینم؟ بعد یه سوال یک دختر م ...

اره میتونی مهاجرت کنی 

ولی فکر کنم در ابتدا باید لیدر داشته باشی که ابتدای کار مهاجرت کمکت کنه 

برای دو تا کار هم   صبحها برنامه نویسی کن عصرها هم کتابفروشی 

ولی احتمالا کتابفروشی درامد چندانی نداشته باشه 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا