2777
2789
عنوان

کیا خانه تکانی شون تموم نشده؟

366 بازدید | 47 پست

خانما خانه تکانی هاتون تموم شده؟اساسی تمیزکردین همه جا رو؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوه تکونیم صبحی تموم فرشارو شستم کل آشپزخونه پرده پتو همههههه رو شستم خونم حسابی تمیز شده😁😁

خداقوت عزیزم،من جونم نمیگیره پتوهاروبشورم

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.
من اصلا شروع نکردم بچه کوچیک دارم انقدر خسته میشم حتی  غذا هم نمخورم گاهی وقتا ولی باید تمیز ک ...

منم جونم نمیگیره،روزی یکی دوساعت کارکن اینجوری سنگینم نمیشه برات

خداقوت عزیزم،من جونم نمیگیره پتوهاروبشورم

خدا عمرت بده گلم

با کمک شوهرم شستم 

یکاری کن تو یه لگن بزرگ آب داغو تاید بریز بزا خیس بخور دوتا پا بزن بد آبکشی کن زیاد اذیت نمیشی

منم تموم نکردم چون وسواسم و کمال گراییم نابودم کرده.

منم هرجا رو که تمیز میکنم بعدش هی میگم خوب تمیزنکردم ویه حس وسواسی دارم