2777
2789
عنوان

بارداری

82 بازدید | 13 پست

سلام بچها من دیشب تست زدم مثبت شدم و دوبار رفتم آزمایش اونم گفت مثبت هست بنات شده260وجونم بگه بهتون نمی‌خوان اصلا الان شرایطی‌ ندارم نمیدونم چیکارکنم بنظرتون برم دکتر بگم ودر ضمن این بچه دومم هست اگر بخام بچه اولم 5سالشه هنور دارم کم کم از زندگیم چیزی میفهمم دیگ نمیتونم بچه نگهدارم حداقل تا دوسه سالل دیگ پس ممنون میشم بگید چیکارکنم و اینکه 260یعنی چند هفته هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفته چهارم احتمالا خیلیت نیس

عزیز من سقطش نکن بخدا اهش هم زندگیتو نابود میکنه هم خودتو وجدانت هیچوقت اسوده نیست

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🦋با وجودی که دکترا گفتن نمیتونید بچه بیارین و ما فقط خیره شدیم ب دستای خدا اون دوباره معجزه کرد این شد که یه گلپسر دیگه تو راه داریم🤭❤️🥰

هفته چهارم احتمالا خیلیت نیس عزیز من سقطش نکن بخدا اهش هم زندگیتو نابود میکنه هم خودتو وجدانت هیچوق ...

آخه الان شرایطش ندارم از لحاظ مالی از لحاظ روانی وزنم بالاست و خیلی چیزهای دیگ

[QUOTE=330984813]هفته چهارم احتمالا خیلیت نیس عزیز من سقطش نکن بخدا اهش هم زندگیتو نابود میکنه هم خودتو وجدانت هیچوق ...[/QUOTE بنظرت وقتی این بچه از هیچ لحاظی تکمیل نشه باید چیکارکردی سال دیگ بچم میخواد بره مهد بااین گرونی ها شهریه مهد ها خرج بچه ی دیگه خونه اجاره ای من میتونم اونموقع چیکارکنم وقتی که دیروز رفتم آزمایش دادم شوهرم ده تا. کارت عابر بانکی رو زیر رو کرده تا پول داشته باشه چی وقتی ک هنو نتونسم یک لباس بخرم برای عیدی بچم

سن بچه اولت خوبه  چیزی که خدا داده رو پس نزن  بارداری با بتا محاسبه نمیشه  ب ...

من پس نمیزنم ولی میترسم ازهمچی زایمان اولم سزارین بوده شیرنداشتم همه میگفتن ن شیرخودت رو بده نمیتونم  نمیدونم چیکارکنم بچه اولم وزنش همیشه کم بود دیگ موندم چ کنم

من پس نمیزنم ولی میترسم ازهمچی زایمان اولم سزارین بوده شیرنداشتم همه میگفتن ن شیرخودت رو بده نمیتونم ...

بارداری ها و شیردهی ها متفاوت 

یکی از اقوام برا دخترش شیر نداشت 

دخترش لاغر بود 

فرق سنی بچه ها سه سال و‌خورده ای هست 

الان ماشاالله پسرش یک سالش شده تقریبا 

انقد که تپل شده نمی‌تونیم بغلش کنیم خسته میشیم 

مادر اینبار شیر داشت کامل 

نگران نباش خدا حتما کمکت می‌کنه 

شکر کن و به ف.ال نیک بگیرش 

انشالله باهم بزرگ میشن 

سه سال دیگه که میبینی به امید خدا بزرگ شده 

میگی حالا تازه باید باردار میشدم و این مسیر رو میرفتم 

جاریم سقط کرد بچشو می‌گفت شرایط ندارم 

انقد ضربه روحی خورد که خودش رو لعنت میکرد که اینکارو کرده 

سقط آنقدرها که فکر میکنی راحت نیست 

چه از لحاظ روحی 

چه از لحاظ جسمی خیلی ضربه میزنه 

[QUOTE=330984813]هفته چهارم احتمالا خیلیت نیس عزیز من سقطش نکن بخدا اهش هم زندگیتو نابود میکنه هم خو ...

چی بگم عزیزم من قضاوتت نمیتونم بکنم ولی خدا خودش وعده داده از سر فقر بچه هاتون نکشید من روزی میدم

شما درست میگی ولی یه درصد فک کن با اومدن این طفل معصوم اوضاعتون بهتر بشه

اگه باردار نبودی بهت میگفتم اوضاع گرونیه نذار بچه دار شی ولی الان دیگ دیره برا این حرف نکشش باور کن زندگیت به فنا میده این کار

برات دعا میکنم گلم هرچی صلاحته پیش بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🦋با وجودی که دکترا گفتن نمیتونید بچه بیارین و ما فقط خیره شدیم ب دستای خدا اون دوباره معجزه کرد این شد که یه گلپسر دیگه تو راه داریم🤭❤️🥰

چی بگم عزیزم من قضاوتت نمیتونم بکنم ولی خدا خودش وعده داده از سر فقر بچه هاتون نکشید من روزی میدم ش ...

من همه حرفاتون رو قبول دارم من سر بچه اولم خیلی اذیت شدم خیلی غرغرو بود باکسی دای نمیستاد هیجا نمیرفت بچه اولم خیلی وابسته هست من موندم چیکارکنم خیلی ناراحتم خیلی ولی بخدا الان میبینم هرسال باید بفکر قراداد خونه باشم شوهرم هنوز سه سال نیم هست نتونسته مارو ببره مسافرت خودم تازه دارم یکم آرامش روحی روانی میگیرم تازه کم کن دخترم داره نیاز هاشو ب من میگ بامن حرف میزنه قبلا تحت هیچ شرایطی باهم کنار نمیمودیم باور میکنید هیچکس نمیتونست بچه من رو نگهداره تا من بتونم برای نیم ساعت مال خودم باشم چرا هیچوقت اینارو شما هم نوع های من نمیبینید چرا من درک نمیکنید خیلی خستم خیلی دیشب ب شوهرم میگم اگر تو یکم دستام میگرفتی یکم میگفتی عزیزم من خودم تاتهش باهت هستم عزیزم نگران هیچی نباش هیچوقت ناراحت نمی شدم و نگه‌ش می‌داشتم ولی وقتی میبینم اینقد بی تفاوت هستی و هیچی نمیگی نمیخوام دیگه نگه‌دارم 

من همه حرفاتون رو قبول دارم من سر بچه اولم خیلی اذیت شدم خیلی غرغرو بود باکسی دای نمیستاد هیجا نمیرف ...

درکت میکنم عزیزم توام زیر فشاری

فقط برای ارامشت دعا میکنم

انشاالله بهترین تصمیم میگیری گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40