2777
2789
عنوان

از کارای سمی اول ازدواجتون بگید

155 بازدید | 5 پست

شوهرم خیلی خشک بود 

خلاصه یبار گوشیمو گرفت یچی توی گووگل سرچ کنه آخرین سایتی که سرچ کرده بودم اومد و داشت می‌خوند و میخندید..بعد گفتم واسه دوستمه اخه شوهرش بهش محل نمیده بیارم یکی بهم گفته بود نبات بذار جای ممنوعه بعد بذار توی چای شیرین بخوره اما حالم بهم خورد اینکارتون صرف نظر کردم شما بگید حالا برای جلب محبت همسراتون چه کردید

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
وااای‌ 😂😂😂🤦‍♀️🥴

سرچ کرده بودم دیوانه کردن معشوق ا راه دور

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه ذکری بود که الان یادم نیست میگفتن نه بار بخونین تو صورت طرف فوت کنین عزیز میشین.از قبل دیدار میخوندم تا بهش میرسیدم فوت میکردم😂😂دهنمو کج میکردم نفهمه دارم فوت میکنم

الان میگم اخه چکاری بود فکر نکنه حالا جادو جنبلش میکردم

یه ذکری بود که الان یادم نیست میگفتن نه بار بخونین تو صورت طرف فوت کنین عزیز میشین.از قبل دیدا ...

خخخخخخخخخخخخ حالا نتیجه داد؟؟