2777
2789
عنوان

بنظرتون بچه اول....😇😇😇

274 بازدید | 26 پست

پسر باشه خوبه یا دختر؟

چرا؟؟؟😂😂😂

بنظر خودم دختر خیلی خوبه ولی بچه اول اگه دختر باشه آدم پیر میشه چون عروسی میکنه میره آدم غصه میخوره ولی اگه پسر باشه یکیو میاره تنها نمیشه آدم 😪😪😪😂😂ولی در کل انشالله خدا به همه پسر و دختر زیاد عطا کنه😁😁😁❤❤❤❤

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میبوسمت 😘🤰🤰شوهرم و بچم 🤣❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عروس میاره دیگ😂😂😂

با عروس زودتر پیرمیشی 

درضمن اینجوری بشه هم دختر هم داماد میاره

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

جفتشون که شیرینن 

من مامانم طبق تجربیات خودش میگفت اولی دختر باشه بهتره چون حسودی دختر ها نسبت به بچه دوم کمتر از پسره نمی گم اصلا حسودی نمیکننا ولی کمتره 

در ضمن یک حس مادرانگی از همون کودکی دارن که بهتر میتونن از باقی بچه ها مراقبت کنن

دختر باشه خوبه چون مونس مادر میشه،خواهر یا برادرهای کوچیکتر هم یکیو خواهند داشت که بوی مادرشونو مید ...

اره منم دختر دوست دارم ولی ازدواج میکنه میره🥲🥲🥲

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میبوسمت 😘🤰🤰شوهرم و بچم 🤣❤❤