جمعه عروسیشه. به نظرتون چه طوری رفتار کنم؟ لباس خوب و گرون خریدم. آرایشگاه خوب وقت گرفتم. تو تالار در طول جشن رفتارم چه طوری باشه؟ به یه دل میگم سر سنگین باشم میترسم اینجوری فککنه حسودیم میشه بهش. به یه دل میگم از اول تا آخر با خودشو مهمونا برقصم ولی خب از دستش ناراحتم. از طرفی دلم گرفته اینی که انقدر منو رنجونده حالا خوش و خرّم داره بهترین روزهای عمرشو تجربه میکنه
کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما
با قلبی که سمت "چپ ِ" نمیشه راه "راست"رفت🥲❤️Farvardin*💚🍀خدایا شکرت واس سلامتیم،خدایاشکرت واس *خانواده* خوبم،خدایا ازت واس همه چیزایی ک بهم دادی ممنونم🤲توتاپیک های من شاهد لحظات خوش من👧 هستید😍...🇮🇷😍https://daigo.ir/secret/5451020870 هر سوالی داشتید میتونید ناشناس 👆 بهم پیام بدید و جواب میدم😇🌷
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
گلم یعنی انتظار داشتی ازدواج نکنه که میگی بهترین روزهای عمرشو داره تجربه میکنه ؟ تو تالار هم ...
چرا منظورم به ازدواج کردنش نیس اینکه همه چیز داره بر وفق مرادش و به بهترین شکل پیش میره دلم گرفته. حسودی نمیکنم ذاتا آدم حسودی نیستم فقط چون از دستش ناراحتم این حس رو دارم
کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما