2777
2789
عنوان

تجربه در مورد تیزهوشان رفتن یا نرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 6992 بازدید | 54 پست
عزیزم من تاپیکتون رو الان خوندم.منم خیلی دو دلم که دخترم رو بفرستم تیزهوشان یانه.میترسم بعدا از نفرس ...

والا به بچنتون نگاه کنید اگه خودش استرسی نیش تیزهوشان خوبه یکم هلش می‌ده ولی اگه خیلی استرسیه بهتره بره نمونه و کنارش کلاسای خوب با استادای خوب شرکت کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تیزهوشان بودم فقط تستای تحلیلی رو زدم قبول شدم اصلا درس نخوندم براش🤣دبیرستانم کلا درس نمیخوندم کم کاری میکردک البته افسردگی گرفته بودم.ولی خب بهترین دوستامو همون مدرسه پیدا کردم و هنوزم ک هنوزه با هم دوستیم با اینکه هر کدوممون ی شهر قبول شدیم

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚

تیزهوشان شهر ما دو تا بود
یکیش جو رقابتی مسموم
اون یکی دوستانه
من شش سال سمپادی بودم
و بد نبود اتفاقا خیلی هم خوب بود باعث رشد میشه
شما توانش رو داشتید رفتید غیر انتفاعی
اما برای خیلیا تیزهوشان یه فرصت عالیه
اینو گفتم که کسی از تیزهوشان نترسه
معلمای ما هیچوقت نگفتن ساعت مطالعه تو نرو فلان کنید اتفاقا میگفتن درس بخونید حتی شده با مدرسه و کلاس کنکور و .. رو خودتون فشار نذارید

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

موفق باشی 

اما من خودم به عنوان کسی که از راهنمایی سمپادی بودم یه نکته رو بگم توی تیزهوشان دانش اموزا معمولا خیلی با درک ترن و همه مثل اسی توی شهرشون همچین مدرسه ی خوبی ندارن و اگه بچتون و از راهنمایی وارد سمپاد کنید واقعاااا خوبه چون به معنی واقعی اونارو پرورش میکنم و اگه خودتونم به رتله های برتر توجه کنید که در چه مدارسی درس میخوندن متوجه میشید

استارتر تو شهری بوده که مدارس غیر انتفاعی خوبی داشته ولی مثلا تو شهر ما مدرسه غیرانتفاعی به درد نمیخوره چون بچه هاش همه درس نخون و تنبلن ولی خیلی خوشحالم که خواهرم امسال تیزهوشان هفتم قبول شد چون واقعا بچه های مدرسه شون همه درسخونن و خواهرمم په به پای اونا میخونه ...

همیشه ۹۰ درصد پزشکی و‌دندان‌ و‌رشته های تاپ  شهرمون از تیزهوشانه

موفق باشی اما من خودم به عنوان کسی که از راهنمایی سمپادی بودم یه نکته رو بگم توی تیزهوشان دانش اموزا ...

دقیقا
😅

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

یبار تو کانال یه روانپزشک مشهور خوندم این نوع مدارس خاص رو فقط کشورهای جهان سومی دارند

متاسفانه مردم ما تفکر اشتباهی درباره استعداد و هوش دارن 

کسایی رو میشناسم که صرفا با تلاش در این مدارس پذیرفته شدن ولی همچنان دوستانی هستن که اصرار دارن پذیرش صرفا بر اساس هوش هست 

ولی بنده کسانی رو سراغ دارم که در غیر انتفاهی های خوب تحصیل کردن و از نظر ضریب هوشی بسیار بالا هستن و رتبه های خوبی هم‌ اوردن!

متاسفانه مردم ما تفکر اشتباهی درباره استعداد و هوش دارن کسایی رو میشناسم که صرفا با تلاش در این مدار ...

ولی ازمون تیزهوشان تست هوش هست اینکه بخواید جلوه ی اون هارو خراب کنبد کار درستی نیست!

موفق باشی اما من خودم به عنوان کسی که از راهنمایی سمپادی بودم یه نکته رو بگم توی تیزهوشان دانش اموزا ...

توی شهر ما متاسفانه بچه های سمپاد (حداقل نسل جدید)با چیزی که شما انتظار دارید متفاوت هستن 

کتاب هاشونو جلد میکنن تا اسم کتاب تست مشخص نباشه!

بهم دیگه درباره دبیزی که باهاش کلاس دارن دروغ میگن!

صد البته که بچه های خوب توی این محیط هستن ولی به مراتب کمتر 

متاسفانه فضای رقابت از فرم سالم خودش خارج شده

پسر منم بعد از ابتدایی اصلا تمایلی به مدرسه های تیزهوشان نداشت با اینکه استعدادش در سطح بالایی بود تمایلی به این مدارس نداشت و تو مدارس دولتی که سطح پایینی هم داشت درس خوند  بعد از  راهنمایی به دلیل موفقیت بیشتر در کنکور هم آزمون تیزهوشان داد هم نمونه دولتی و اتفاقا هر دو تا آزمونم جزو نفرات برتر قبول شد ولی رفت نمونه دولتی و من همیشه حسرت میخورم که چرا تیز هوشان رو انتخاب نکرد ..خدا کنه یه روز منم مثل شما بیام تاپیک بزنم و بگم موفقیت در کنکور به تلاش و پشتکار خود دانش آموز بستگی داره نه به نوع مدرسه  

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

ولی ازمون تیزهوشان تست هوش هست اینکه بخواید جلوه ی اون هارو خراب کنبد کار درستی نیست!

عزیزم من  فکر کنم سنم از شما کمتر هست و در این دوران چیزی که من دیدم شاید با نسل شما متفاوت بوده…

چیزی که من شاهدش بودم هوش نبود ،ولی بله بچه های باهوش دیدم بینشون ..

من تیزهوشان بودم و واقعا یه نخ تیزهوشان میارزه به کل مدارس دیگه

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤