2777
2789
عنوان

تجربه در مورد تیزهوشان رفتن یا نرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 6994 بازدید | 54 پست
اینارو گفتم که یه موقع به بچه هاتون استرس الکی وارد نکنید برای ورود به جو رقابتی سمی مخصوصا اگه خودش ...

یه سوال. من ۳قلو دارم.فقط قل پسرم هوش خیلی بالایی داره. اگر تیزهوشان دربیاد،حس میکنم خواهراش سرخورده میشن. نظرتون چیه؟؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
یه سوال. من ۳قلو دارم.فقط قل پسرم هوش خیلی بالایی داره. اگر تیزهوشان دربیاد،حس میکنم خواهراش سرخورده ...

دوقلوها سهمیه دارن حالا نمیدونم واسه ناهمسان ها هم باشه یا نه

یه قل قب.ل شه اون یکی هم  ثبت نام می کنن

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خلاصه بخوام بگم صرفا درس خوندن خیلی به هوش بستگی نداره و بیشتر به تلاش مربوطه

اما تیزهوشان کاملا فرق میکنه و فقط به هوش مربوطه و یه تعداد کمی که واقعا تیزهوش هستن این مدرسه ها خیلی مناسبشونه و به درد هیچکس دیگه نمیخوره

اسمشم که روشه و واضحه

وگرنه کسی بخواد به خودش یا بچش واسه تیزهوشان الکی فشار بیاره اصلا درست نیست

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دوقلوها سهمیه دارن حالا نمیدونم واسه ناهمسان ها هم باشه یا نهیه قل قب.ل شه اون یکی هم ثبت نام می کن ...

واقعا؟؟ چه جااالب. ۳قلوهای ناهمسانن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
واقعا؟؟ چه جااالب. ۳قلوهای ناهمسانن

دوتاشون که همجنسن؟احتمالا یکیش بیاره اون یکیهم بره

بله سالهای قبل که اینو میگفتن

تو مدرسه یدخترم هم چند تا دوقلو هست

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
دوتاشون که همجنسن؟احتمالا یکیش بیاره اون یکیهم برهبله سالهای قبل که اینو میگفتنتو مدرسه یدخترم هم چن ...

پسرم که تیزهوشه دوتا قل خواهر داره.ازمون تیزهوشان دبستانشون اول شد و معلمش میگه احتمالا تیزهوشان درمیاد. تست هوش هم ازش گرفتن ،بالا بود. ولی خواهراش هوش معمولی دارن.

نمیدونم چرا بعصی که میرن تیزهوشان انقدر ازش تعریف میکنن که وای انگار دیگه خاص ترین امتیازش نصیبشون ...

یبار تو کانال یه روانپزشک مشهور خوندم این نوع مدارس خاص رو فقط کشورهای جهان سومی دارند

ممنون دختر منم سال دیگه دهم تیز هوشان داره همش نگرانم چون سال ششم آمادگی داشت ب خاطر اشتباه من نتونست امتحان بده 

الان موندم اگه سمپاد نیاورد نمونه دولتی بفرستم یا غیرانتفاعی

اسم مدرسه تون رو میشه بگید

به عنوان کسی ک ۳ سال راهنمایی و ۴ سال دبیرستان تیزهوشان درس خوندم هررررررررگز ب بچه ام اجازه نخواهم داد وارد مدرسه تیزهوشان بشه ‌ . همیشه شاگرد اول بودم از اول تا آخر . رقابت وحشتناکی بود یه جوری ک دوستی و رفاقت معنی نداشت مثل جنگل هر کس فکر دریدن اون یکی بود . یه همکلاسی داشتم فاطمه بود اسمش. با یاسمین همتختی بودن همسایه هم بودن و خیلی خیلی دوست بودن باهم خیلی صمیمی . یه روز معلم فیزیک  به یاسمین و فاطمه نفری یه دونه منفی داد چون داشتن حرف میزدن . همین یه دونه منفی ! باورت نمیشه این فاطمه یه جوری گریه کرد یه جوری خودشو جررررررررررررر میداد ک یعنی آدم باباش بمیره اینطوری نمیکنه . کل مدرسه رو درگیر کرد آنقدر گریه کرد ک اره تقصیر یاسمین بود اون حواس منو پرت کرد اون شروع کرد ب حرف زدن . بابا یه منفی بود دیگه حکم اعدام ک نبود ‌ . یاسمین بیچاره هم رفت التماس ب معلم ک منفی اونو برداره بده به من ‌ . رقابت درسی بین سمپادی ها همینقدر حال بهم زنه . 

من تجربی بودم اونم از ‌سر اجبار خیلی هم بچه باهوشی بودم اما از رشته تجربی متنفر بودم . همیشه معلما ب بابام میگفتن دختر تو امید اول قبولی پزشکی مدرسه ماست . اما من دوست نداشتم هرچی ک مربوط ب مریض و‌بیمارستان و خون و این چیزا میشد . انگیزه واسه درس خوندن نداشتم.  کنکورم تلاشی نکردم براش. . پرستاری سراسری قبول شدم و ترم یک انصراف دادم. وسط دعوا و فحش و نیش و کنایه و طعنه خانواده رفتم دانشگاه پیام نور بدون کنکور حقوق ثبت نام کردم که البته آبروریزی بزرگی بود برای خانواده . تو ۶ ترم تموم کردم و ارشد با رتبه ۳۸ سراسری قبول شدم . بعد هم آزمون سردفتری قبول شدم و الان تو ۲۶ سالگی درامدی دارم ک خیلی از اون همکلاسی آرزوشونه . 

خانم دکتر عزیز خیلی متشکرم که تجربیاتتون روگفتین ومن مادرروازیه دوراهی نجات دادین خودمم خیلی مونده بودم پسرم روتشویق کنم بره تیزهوشان یانه چون پسرمم بااین که باهوشه ولی بیش فعالی ازنوع عدم تمرکز داره یه مدتم دارو خوردولی بازم تمرکزش یکم پایینه منم بهتره دنبال یه مدرسه غیر انتفاعی عالی باشم

ازمون سمپاد هم اصلا استاندارد نبود ‌ . حداقل زمان ما . یه همکلاسی داشتم تو ابتدایی فوق العاده باهوش بود یعنی مطالب زو هوا می‌زد اما تیزهوشان قبول نشد . رفت غیرانتفاعی . دبیرستانم شرکت نکرد آزمون تیزهوشان . رتبه کنکورش شد ۱۶۷ و پزشکی قبول شد. در عوض تو مدرسه تیزهوشان چند تا همکلاسی داشتم واقعا در حد مدارس معمولی هم نبودن خیلی سطح پایین . حتی سهمیه ای و اینام نبودن نمیدونم چطوری قبول شده بودن 

پسرم که تیزهوشه دوتا قل خواهر داره.ازمون تیزهوشان دبستانشون اول شد و معلمش میگه احتمالا تیزهوشان درم ...

به تلاشه

پسر من خیلی باهوشه ولی هیچ دوره ای قبول نشد 

چون تلاش نکرد

دخترم معمولی

کلی کلاس نوشتم کتاب تست زد آزمون شبیه ساز مدام تست میزد قبول شد

خواستم برات عکس کتاب تست هاشو ارسال کنم نشد

کتاب هوش فرازمینی ETدکتر علی قصاب

دقت سرعت تمرکز دکتر علی قصاب

تست های تیزهوشان خیلی سبز

می تونی آزمون های شبیه ساز بنویسی

ببین قلمچی داره

من آزاد جلسه ای نوشتم

بازم درمورد کلاس و کتاب و ... تحقیق کنید هر کدوم خوب بودن بخرید

به تلاشهپسر من خیلی باهوشه ولی هیچ دوره ای قبول نشد چون تلاش نکرددخترم معمولیکلی کلاس نوشتم کتاب تست ...

وای دست گل ت درد نکنه🫠😘😘😘🌷🌷خیلی لطف کردی عزیزم

عزیزم من تاپیکتون رو الان خوندم.منم خیلی دو دلم که دخترم رو بفرستم تیزهوشان یانه.میترسم بعدا از نفرستادنش پشیمون بشم.  با خودم میگم بفرستمش نمونه دولتی بعدا فوقش ببینم اگه هنوز کشش درس خوندن داشت و وقت خالی داشت میفرستمش کلاس خصوصی واینا

با توجه به اینکه شهر ما مدرسه غیرانتفاعی هم نداره موندم چکار کنم