2777
2789
عنوان

تحلیل سریال گناه فرشته

1043 بازدید | 32 پست

بچه ها تحلیل هاتونو بگین ازش

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه سریال پرازبداموزی وبیخود

چطور؟

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!

خیلی غیر واقعیه، وکیل عاشق دختر متهم به قتل بشه ا‌نم توی لباس زندان!😁 

زنش با موتور اینور اونور میره شبیه فیلمای طنزه اون لحظه!

تحلیل فیلمم که بماند انقدر الکی میخوان پیچیده ش کنن، بنظرم همس زیر سر عماده

چون باباهه برای کشته شدن زنش کار خاصی نکرده و حامد به خاطر همین ازش ناراحت بوده 

باباهه یک کارایی می کنه که دل بچه اش و به دست بیاره

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

هر چیه  همه چیز زیر سر بابای حامده

اره موافقم ولی حس میکنم حامد پسره عشیری باشه و پروانه و عشیری قبلا عاشق هم بوده باشن

عماد پروانه رو کشته همچنين جرجانیو

چطور؟

زنو شوهر متاهل هر کدوم عاشق یکی شدن و باهاش میپرن،خیانت تو این سریال عادی جلوه داده میشه

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.