2777
2789
عنوان

مشکلات پیرامون سایت جدید در دست بررسی است

| مشاهده متن کامل بحث + 8849 بازدید | 284 پست

سلام چرا من نمیتونم عکس بذارم؟ یکی مشکل منو بهش رسیدگی کنه خوووو

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

پیکره ی کلی سایت زیادی درشته... مثلا میخوای تو بخش موردنظرت تاپیک بزنی کلی باید پایین بالا کنی تا بتونی بخش مناسبت رو پیدا کنی که اونقدر فونت ها درشت هستن و موضوعات قاطی پاتی که آدم گیج میشه........ بعد هم وقتی تاپیک رو بالاخره زدی،  واسه هر سری که یکی جواب میده و سه ساعتمنتظر بروز رسانی شدی باید یه دگمه ی مزخرف بنام خواندم رو هم بزنی...... بابا سایت رو برای نهضت سوادآموزی ها که راه اندازی نکردید....... یا تو قسمت اعلان ها پر میشه آزارم کسانیکه به تاپیک ت پاسخ دادن....این خوبه ولی میخوای لیست اعلان هارو پاک کنی، نمیتونی همه رو باهم انتخاب کنی و برای دلیت هر کدوم باز اون دگمه ی مسخره خواندم رو باید بزنی که کلا پشیمونت میکنه بیخیالش میشی.... آخه فرم قبلی نی نی سایت چه مشکلی داشت که این شکلیش کردید و نمیتونید هم بعد این همه مدت مشکلاتش رو برطرف کنید 😕😠

💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥 

چقد بد ک نی نی یارو شیفتی کردین 

من الان برای حذف تاپیک هرجا رفتم قفل بود تاپیکشون

خو شاید کسی عجله داشته باشه

یه اصل روانشناسی هست که میگه خودمون هر طور هستیم، نیت دیگرانو همونطور میبینیم

سلام

خسته نباشيد 

اعلان پاكت نامه ،يعني پيام دريافتي دارم 

اماميرم پيامو ميخونم 

ولي اون اعلان پاكت قرمز هنوز هست و پاك نميشه 

كارما نيست شناسايي راز گل سرخ🌹   كار ماشايد اين است كه در افسون گل سرخ 🌹شناور باشيم.

سلام خدا قوت مدير جان گزينه كلنيك كه اضافه شده به آخر صفحه عاليه لطفا بياريدش بالا بعد داغ ترين و پر بازديد ترين رو بداريد تا قبل از اين كه تاپيكهاى بى فايده اغفالمون كنه مطالب مفيد كلنيك رو ببينيم و مطالعه كنيم 😊🙏🏻

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
2810