2777
2789
عنوان

مشکلات پیرامون سایت جدید در دست بررسی است

| مشاهده متن کامل بحث + 8849 بازدید | 284 پست

توروخدا فقط یه کاری کنید که بتونیم همه پستها رو حذف و ویرایش کنیم فقط همین ...

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خسته نباشید...اگر کلمه "خواندم" رو حذف کنید بهتره(بعد از ارسال متن)....چون هی باید رویش کلیک کنیم.به نظرم این وسط زیادیه...ممنون

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

ورژن جدید خیلی خوبه دستتون درد نکنه فقط قابلیت حذف تاپیکای خودمونو بزارید

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

خانم تهرانی چرا پست های قبلا نوشته شده رو کاری نمیکنی بشه ویرایششون کرد واقعا این کار ضروری هست لطفا پاسخگو باشید 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

خانم تهرانی هنوز تو لیست موضوعات مورد علاقه تاپيک های به روز شده با تعداد پستهای نخوانده مون نمیاد این قابلیت مهميه برای هر کاربر 

لطفا بگین که قراره دوباره فعال بشه یا کلا بیخیالش بشیم

من هنوووووز معتقدم میشود عشق به انها اموخت

سلام چرا سایت فیلت ر شده ؟

من الان با فیلت ر شکن اومدم سایت

کلک خوبی بود  بهار جان  

خدایا " سرنوشتم را خیر بنویس، که آنچه تو دیر میخواهی زود نخواهم و آنچه تو زود میخواهی دیر نخواهم

اینایی که میگم نظر شخصی خودمه:

من سایت جدید رو دوست دارم هنوز کار داره تا بهتر شه اما من تو سه چهار روز باهاش گرم گرفتم

البته تو پستهای قبلیم نقاط ضعفشم گفتم که ایشالا بهتر بشه 

از نظر من سایت جدید این مزیت ها رو داره:

مثلا این که امکان نقل قول خیییییلی خوبه دوسش دارم

دیگه این که برای عکس گذاشتن لازم نیست بریم تو سایت آپلود و از همینجا میشه پیوست کرد و این عالیه

دیگه این که منوی پی وی خیلی راحت تر و بهتر از سایت قبله

دیگه این که قسمت اعلان ها بهش اضافه شده و میتونی ببینی چه کسانی پستت رو پاسخ دادن

دیگه این که بنر های تبلیغاتی فقط یه طرف سایته اینم خیلی خوبه

دیگه این که این دکمه های رفتن به صفحه قبل و بعد بزرگتر شده استفاده ازشون راحت تره

دیگه این که برای ورود کاربر به سایت فقط نام کاربری و رمز عبور میخواد بودن کد تصویری و این راحت تره

خوبی های دیگه هم داره که فعلا همینا یادم اومد

دوستان لطفا نقاط قوت رو هم ببینیم... خانم تهرانی و دیگر مسئولین سایت تشکرررررر

2810