2777
2789
عنوان

مشکلات پیرامون سایت جدید در دست بررسی است

| مشاهده متن کامل بحث + 8849 بازدید | 284 پست

خانم تهرانی لطفا رسیدگی کنین سایت واقعاافتضاح شده قبلا چه‌مشکلی داشت که تغییرش دادین عزیزم؟!

تعدادپست افزوده رو‌نمینویسه که بدونیم جدیده یاقدیم 

همه چیش به هم ریختست ادم سرسام میگیره میاد اینجا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و خسته نباشید

بی زحمت این گزینه "خواندم" رو بعد از نوشتن و ارسال نظر بردارید.  تشکر

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

تو رو خدا تعطیلی تایپک رو هم درست کنید 

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!

لطفا بالای هر تاپیک تعداد بازدیدهارو هم بزارید  

ببخشد هست حواسم نبود ولی من تو بخش پربازدیدها ی تاپیک روک چهارده هزار بازدید داشتو باز کردم توی خود تاپیک فقط۴۴۱بازدید بود عجیبه

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
سبزک سلام.موضوعات مورد علاقه من واسا قبل از عیده تاپیکایی که بهد از عید مورد علاقه گذاشتم نیست. لطفا بررسی کنید __________________ بررسی میکنم کاربریتون رو

سلام خسته نباشید کاربری قبلی من باز نمیشه مجبور شدم یکی دیگ ثبت کنم لطفا رسیدگی کنید تا من با کاربری قبلیم بیام خواهش میکنممممممم

خیلی سایت مدلش بد شده... قسمت تبادل نظر قبلا خیلی خیلی بهتر بود... مدل دیدن موضوعات گذشته و مدل انواع تاپیک ها و.. الان میخوای یه تاپیک بزنی کلی باید بگردی تا زمینه ی موردنظر رو پیدا کنی و.... فونت ها هم زیادی داشته...... مثل سایت های قدیمی شده...... طرح قبلی خیلی خیلی بهتر و ساده تر بود

💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥 

سلام، تعداد پست های من قبل از تغییر سایت بیشتر بود! الان کم تر شده و جالبه که تغییری هم نمیکنه  

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند
2810