2777
2789
عنوان

مشکلات پیرامون سایت جدید در دست بررسی است

| مشاهده متن کامل بحث + 8849 بازدید | 284 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم تهرانی خودتون قطعا متوجه شدید چقدر امار بازدید کننده سایت کم شده اعضای فعال سابق دیگه اضلا نمیان تو سایت. یه تاپیک میزنی بعد کلی وقت یکی میاد جواب میده. لطف کنید تو همین تاپیک جوابمو بدید واقعا ارزششو داشت که محبوبیت سایت اینقدر کم بشه؟

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!

سلام خواهش ميكنم امكان حذف تاپيك و حذف پست منو درست كنيد ضروريه🙏😥

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ

خودتون فهرستی از مطالبات کاربران رو دارید. اگر دلتون بخواد انجام میدید.

من چیزهایی که جدید به ذهنم می رسه رو میگم.

امضای خود فرد نمایش داده نمیشه.

خب هر کسی امضاش رو دوست داشته که گذاشته. دلش میخواد هر از گاهی نگاهش به امضاش بیوفته و خودش هم دوباره بخونه و لذت ببره یا توجه کنه و هر چیزی از این دست. لطفا امکانی فراهم کنید هر کاربر، امضای خودش رو هم بتونه ببینه!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خودتون فهرستی از مطالبات کاربران رو دارید. اگر دلتون بخواد انجام میدید.من چیزهایی که جدید به ذهنم می رسه رو میگم.امضای خود فرد نمایش داده نمیشه.خب هر کسی امضاش رو دوست داشته که گذاشته. دلش میخواد هر از گاهی نگاهش به امضاش بیوفته و خودش هم دوباره بخونه و لذت ببره یا توجه کنه و هر چیزی از این دست. لطفا امکانی فراهم کنید هر کاربر، امضای خودش رو هم بتونه ببینه!

سلام دوست قدیمی من امضام را میبینم عزیزم

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

سلام عزیزم... 

به به پس شاهکار جدیدشون هست... من امضا ندارم!!! در حالیکه قبل از تغییر نی نی سایت امضا داشتم و امضامو میدیدم!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام عزیزم... به به پس شاهکار جدیدشون هست... من امضا ندارم!!! در حالیکه قبل از تغییر نی نی سایت امضا داشتم و امضامو میدیدم!

سلام مجدد. 

راستش منم امضای شما را نمیبینم احتمالا پاک شده

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

خسته نباشن!

خدا خیرت بده روشنم کردی!

والا خودم که پاک نکردم... تو تغییر و تحولات پریده لابد!!!

من رفتم تو " نی نی سایت من"

جایی برای ورود امضا یا تغییر امضا ندیدم.

خانم تهرانی که تاپیک رو ایجاد کرده اند، سایلنت هستند!

نی نی یارها اگر شما میخونید، لطفا بررسی کنید...

2810