2777
2789
عنوان

مشکلات پیرامون سایت جدید در دست بررسی است

| مشاهده متن کامل بحث + 8849 بازدید | 284 پست

خانم تهرانی سایت بسیار بد شده واقعا من امروز فقط ۵دقیقه تونستم تحملش کنم شما حداقل باید ازمایشی انجام میدادید و نظر کاربرا و میخواستید. حتما خیلیا ها دیگه بخاطر بد. بودن سایت دیکه ازش استفاده نمیکنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سری امکاناتی که اضافه شدن خوبن

اما کاش تو همون ورژن قبلی این امکانات اضافه میشد

این ورژن پیچیدست و کار باهاش برا همه راحت نیست

همیشه یادتان باشد که زندگی پیشکشی است برای شادمانی و خوب زیستن، لبخند زیباترین آرایش هر فرد است و مثبت اندیشی کلید خوشبختی.

تو رو خدا نام کاربری منو برگردونیذ،یه سوال قبلا وقتی رو عمس کاربری کلیک میکردیم تاپیک ها ذیذه میشذ الان بایذ چیکار کنیم

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

من ک شخصا از اینجا میرم اگه سایت قبلی نباشه چون علاوه بر نامرتبی و بهم ربختگی سایت جدید  

اصلا رو تاپیک ها ک میزنم  نمیتونم باز نمیکنم واسه من انگار صرفا ی نوشته از عنوان تاپیک ها رو من میبینم و باز نمیشن واسه نوشتن پست هم کد میخواد و .....

در کل مشکلات اینجا زیادددددددددددد

ادم فراری میشه از اینجا 😩

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

بهار دقیقا منم همین مشکلو دارم،انگار فقط عکسن،بدترین چیز اینه حاضر نیستین قبول کنید نظر اکثریتو و رو حرفتون موندین بعد از چند روز هیچ مشکل حتی کوچیکی حل نشده،جواباتونم اهمیت به حرف کاربرا نیست ،این یعنی خودخواهی ،من واقعا گریم گرفته، خانم تهرانی دارین کاربرا رو از دست میدین،خیلیا دیگه تا درست نشه نمیان ،اونم نه به این فرم ، فرم قبلی همه چی در دسترس بود فقط چند تا اصلاح ازتون خواستن،

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

خانم تهرانی یادمه قبلا از بچه ها خواسته بودین که چون یک خانوم هستید بعنوان همجنس در مدیریت سایت باهاتون همکاری کنن و بچه ها هم کوتاهی نکردن حالا چطوره که شما بعنوان همجنس حرف کاربرا رو‌نمیشنوین.ه‍مون نسخه قبلی رو برگردونید این نسخه شده مثل بقیه سایت ها که دارن خاک میخورن

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....

سلام این چه وضعیه تو نی نی سایت سایت قبلی خیلی بهتر بودددددددددددددددددددددددد

ادعونی استجب لکم و...لا تقنطوا من رحمه الله..خدایاگفتی مرابخوانید تا اجابت کنم وهیچگاه از رحمتم ناامید نشوید ...مرادریاب
2810